Ecmwf ve Gfs diyagramlarında bahsettiğim sistem gözükmeye başladı. Yüksek sıcaklıklardan sonra böyle bir ull sistemi ciddi yağışlara neden olabilir. Takipteyim
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha önceden de belirttiğim üzere Ağustos ülkemizin kuzeydoğusu dışında pek de tahmincilerin beklediği etkiyi yaratmadı. Bu süreç şuanki görünümde Ağustos son haftasını da içine alacakmış gibi duruyor. Ağustos'un son günleri ve Eylülün başı civarı özellikle Kuzeybatı ve Kuzeyi etkileyecek yağışlı sistemin gelmesi olası.
-
Eyvallah Ahmet :yıldız:
-
Ağustosun son haftasına kadar havalar durgun ve sıkıcı olacak gibi gözüküyor.
-
Sonbahar ve ilkbahar mevsim olarak kendini belli etmiyor artık. Olay basit Ekim Kasım'da uygun basınç dizilimleri ile sonbaharı yaşarsak kışın da bununla doğru orantılı olarak daha çok sistem gelmesi olası.
-
Eger ki ekim kasım ayları soğuk yağışlı gecerse kış bizim açımazdan iyi gececek.
Kasımdaki basınç dizilimlerine bakmak gerekecek çok önemli bunlar.
-
CAN Rutbe İstersem Sana Söylerim Sende Beni İncelersin Faydam Varsa Birşeyler Yaparsın. Fakat bu durumda zorla rütbe yükseltmek bana göre çok abes kalıyor.
Ayrıca Ayrım Yapmadan Herkese Rütbe Vereceğini Dile Getirmişsin, ben 7/24 burdayım ama sizden en ufak birşey istemiyorum. Bilen biliyor. Dostum :thumbup:
Özellikle Senden Bir Ricam Var? Benim forumda olmamdan rahatsız Olma Lütfen. Vede yorum Yapmama İzin Ver Yeter. Gerisi Beni İlgilendirmez.
Kimse rahatsız olmuyor dilediğin gibi konuş. Ben yazın aktif olan "Herkesi" kıdemli üye yapıyorum istersen diğer adminlere kaldırmalarını söylersin :D
-
Ayrım olmadan yazın aktif olanları yapıyorum.
-
Bende kendimi en azından aktif olarak görüyorum Sen belki öyle görmeyebilirsin, ama eğer yapacak istersen bile gerek yok dostum Böyle İyiyim. :thumbup:
Yapmayacağım demedim zaten. İğneleyici üsluptan uzak duralım dostum :tamamdır:
-
Yazın sitede aktif olanları Kıdemli Üye yapıyorum.
-
Akhisar'a Tebrikler :komik::rahat:

-
Son incelemelerimize göre Pazartesi günü (bugün) hissedilen sıcaklığın 40 dereceye kadar varması ve gece saatlerinden itibaren çok soğuk üst seviye katmanlarının bölgeye giriş yapması ile birlikte yerel iri taneli dolu, şiddetli yağış sırasında kuvvetli rüzgar ve yüksek şimşek aktivitesi ile birlikte Trakya'da yağışlar başlayacak. Tüm Marmara Bölgesi ve özellikle İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetli yağışlar gözlemlenecek. Gökgürültülü sağanak yağışların Çarşamba günü de yerel olarak Ege, Batı Karadeniz ve Marmara'da etkili olmasını bekliyoruz. Maddi manevi zararlara karşı uyarıyoruz. Önleminizi alınız.
-
ÖN UYARI:
Kesin olmamakla birlikte ayın 24'ü gecesinden başlayarak 25'i ilk saatlere kadar özellikle Trakya ve Marmara Bölgesi'nin tamamında ciddi konvektif hava olayları gerçekleşme riski vardır. Tehlikenin seviyesi yüksektir. Ufak çaplı hortum ve şiddetli yağış riskine dair önümüzdeki günlerde yayınlayacağımız uyarıları dikkate alınız. İyi günler dilerim.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Fırtına hattı Batı Marmara'dan giriş yaptı. İlerleyen saatlerde bölgeye yayılacak.