Dediğimiz gibi. Gerçekçi ve gerçekleri kabullenici bir forumuz. Gördüğüm kadarıyla da en az 10 Şubat'a kadar herhangi bir "soğuk" salınım yok. Bol bol afrika sıcağı ve lodoslu havalar.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Olacak olan o değil mi hocam BU yaşanacak olacak yanı.
Yaşansa bile bu istenmez. Evde içme suyuyla mı yıkanacaksın kardeşim barajlar boşalınca?
-

Bu demek Atmosfer
-

Hoşunuza gitmeyen mesajları raporlamaktan çekinmeyiniz.
-
ŞUBAT VE martta inşallah 35-40 dereceleri görmeye başlarız öle bi sıcak olsunki 50-60 dereceler ta seneye Ocak ayına kadar hic bir zaman kar yağmaz inşallah hatta hic kar yağmasın kuruyalım eriyelim bitelim
Bu nasıl bir bedduadır ülkeye mi sövüyorsun napıyorsun :D
-
Beklentim aynı yönde şekillenmeye devam ediyor.
-
Benim şahsi fikrim bu yöndedir. Ne olacağını bekleyip görürüz.
-
Önümüzdeki süreçten bahsedecek olursam benim en az kafadan Şubat'ın 10'una kadar beklentim yok. Hiç bir Orta-Yakın vade verisi bunu desteklemiyor. Ne oluyorsa Afrika atağına mahkum oluyoruz.
Sıcaklarlar bu ve önümüzdeki hafta yükselmeye devam edecek. Çiçekler açabilir, ağaçlar filizlenebilir. Akdeniz gibi illerde denize girmeye elverişli sıcaklıklar görülebilir. Beklentiye girmeyiniz.
Olumlu bir haberde bilgilendireceğim.
-
Herkese Selamlar öncelikle malesef yine diyorum ki Şubattan da bi cacık olmayacak k.bakmayın ama efsane potansiyelinde veye ciddi bi sistem beklenmiyor Şubatta gerçekten bi an önce bu kışı bitirip önümüzdeki kışlara bakmak istiyorum artık..
Hayırlısı bakalım
-
Benüm bi sorum olacak biliyorum daha 25 gün var ama 18 şubatta ki mersin kuyuluk grafiğini paylaşırmısınız grafiğin altına ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim
O günün şu an grafiği bile yok hocam ^^
-
Arkadaşlar Aglama duvarı konusu nedir acaba açıklayabilecek olan var mı
Burada sistem inmedi mi ya da bozdu mu ağlıyoruz.
-
Site çökme noktasından kurtarılıp 1 saat geriye yedeklenmiştir. Hayırlı olsun.
-
Trakya için kuru soğuk gibi gözüküyor maalesef.
-
Detaylı bir şekilde inceledim. Dewpoint ve sıcaklık değerleri uygun değil. Karla karışık yağmur görme şansınız ancak yarın 12:00-18:00 arası uygun görünüyor. Yağışı yakalarsanız ve hafif yoğunlaşırsa havada kar görebilirsiniz.
-

Rüzgar kuzeye dönmüş.