CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Can a.b oluşmadı giritte
The content cannot be displayed because it is no longer available. Aynen, oluşamadı. Siklon şimdi yola çıktı geliyor
CAN ull olusur mu bu kadar buyuk :coksıcak:
ŞUan ULL halini alıyor zaten. Blokaj olabilir.
-
Azor - İskandinav - Sibirya Üçlüsü Mü Geliyor Yoksa?
-
Genel anlamda büyük farklar yok.
-
-
Ben iddalasmadim ki bunu yazarken ben netim kesildi gec gitti mesaj o ara siz yazmisisniz ustune geldi yani bilerek ve isteyerek yazilmadi.kusura bakmayin bu konu icin ozur dilerim.bir daha tekrarkanmaz.
Bir sıkıntı yok, Kişisel bir mesele değil zaten amacımız forum içerisinde her şeyin kontrolden çıkmasını engellemek. Forum kurallarına uydukça da başımızın üstünde yeriniz var. İyi akşamlar.
-
Farklar ortaya çıktı. GFS 96. saatte daha güneyli ve Azor daha rahatken, ECMWF'de değişiklik yok. Sabah neyse o.
-
-
Bu güncelleme önemli. 72. Saatte GFS ile arasında fark yok.
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Anket Sonuçlandı.
Model Paylaşımında Yeni Sisteme Geçiş Yapılıyor. Bundan Sonra;
Sorumlu, Tahminci, Moderatör, Co Admin ve Admin'ler Model Yorumlarını
Model Paylaşımı ve Uzman Yorumları
Konusundan Yapacaklardır.
Paylaşım, o an paylaşımı bir üye yapıyorsa normal konudan, yönetimden biri yapıyorsa üstte paylaştığım konudan yapılacaktır.
Üyeler FORUM KURALLARI dahilinde GFS ve ECMWF Model Takip konularında diledikleri gibi yorumlama yapabilirler.
Uzman yorumları okumak isteyenler ve karışıklıktan hoşnut olmayanlar üstte paylaştığım konuyu takip edebilirler.
-
mesajım niye buradan alındı ?
Mesajınız tahmin içerdiği için Üyelerin şahsi tahminleri konusuna alındı.
-
Bu sistem sadece Batı Karadenize yarayacak galiba
Hiç bir şey netleşmedi hocam :okey:
-
Kıyılarda örtü yapmaz diyorsunuz ama -10 civarı bişey girerse ve bu verdiği yağışlar gibi gelirse niye örtü olmasın?
Henüz örtüyle alakalı bir yorum yapmadık hocam. Pazartesi günkü analizimde yaparım.
-
Paralel 19 una kar haritası da alabilirmiyuz CAN hocam
Paralel'in kar haritası verisi yok maalesef hocam