Şu son güncellemelerle en işimize yarayacak görüntü hangisi can abi
En iyi pozisyon UKMO'da, en kötüsü ise akşamki GFS'de.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu son güncellemelerle en işimize yarayacak görüntü hangisi can abi
En iyi pozisyon UKMO'da, en kötüsü ise akşamki GFS'de.
Azor'un konumu tam bir muallak. 2-3 güne yani Sinan bekleyin dediği tarihlerde belli olur.
Yağış ile soğuk kesişmesi önemli 2017'de siklon ile soğuk aynı anda girmişti. 10 dk yağmurun ardından yerler fazla ıslanmadan direk kar olarak aldık. İstanbul için konuşuyorum.
Orası öyle, soğuk nerede kesişirse orada yaşanır zaten bu olaylar. Rüzgar yönünün KuzeyBatı kökenli olması lazım ki sağlam yağışı kar olarak alalım.
Kar olmasa bile, çok kuvvetli yağmurlar yağabilir. Tabii kar olmasını tercih ederiz :D
Sence nolur can abi
2017'de ne olduysa benzeri olur böyle bir sıcaklık düşüşü olursa. (10-15 derecelerden -10lar)
Seneler sonra ilk kez olucak değilmi CAN abi
En son 2017 yılında meydana geldi böyle bir olay. O zamandan beri de adam akıllı siklonik sistem almadık zaten. Takip edelim bu siklonların sağı solu belli olmaz.
Neredeyse 20-25 derecelik 850hPa düşüşünün sonucu normal olaylar olmaz Bakalım neler olacak?
İstanbul ilk kar ne zaman yağar
Modelleri takip ediyoruz net bir tarih yok henüz.
Kocaeli şanslı değilmi
Daha bunları konuşmak için erken
Malatya bu sistemden etkilenirmi abiler
Tabii etkilenir. Şu an yağışlar ve sinoptik görünüm kesinleşmemiş de olsa ihtimal yüksek
ECMWF Endekslerindeki düzelmenin ardından Control çıktısı da ışıkları yakmış
Olumlu Haber! Ecmwf sonunda ısrarını bozdu. Endekslerde nötre gidişatı onayladı. Eren galip gelen GFS oldu
ECMWF, negatif endeksler konusunda biraz daha ısrarcıyken, GFS ve GEM modellerinde AO-NAO endekslerinin nötr civarına çıkmaya başladığını görüyoruz.
vpnli browser den girdim abi vpn siz normal tarayıcılardan hiç bir şekilde giriş yapamıyorum.
Düzelteceğim şimdi
ECMWF ve GFS'de nötr civarına doğru bir hareket var.
Haftalık ECMWF güncellemesinin 1-31 Ocak dönemini kapsayan 2m Sıcaklık, 500mb basınç, yağış ortalamaları.