Şimdiye kadar güncellenen uzun vade modellerinin 2m sıcaklık ve 500mb basınç anomali haritaları.
CFS
CANSIPS
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdiye kadar güncellenen uzun vade modellerinin 2m sıcaklık ve 500mb basınç anomali haritaları.
CFS
CANSIPS
Dilerim bu sefer şans oyununu kazanır ve bu devasa alan kaplayacak soğuklardan güzel bir şekilde etkileniriz
Sohbet konusundan atabilirsin sıkıntı yok.
Kadir Emre'nin kendi videosuysa buradan da atılabilir tabi.
Hayırdır İstanbul kar mı yağacak yoksa
Hem AO hem NAO fazla negatif. Ay ortasına kadar ortalamada hafif yükseliş olsa bile ana çıktılar aşırı negatifte takılmaya devam ediyor. Sonuç olarak sistemler Batı Avrupa'ya iniyor.
Endeks sayfasında Ao Nao nun 15 Ocak sonrası nötre çıktığından bahsettim. Modele de böyle yansımış. İzlanda kökenli Balkanlar sistemi.
Özel veriler yer yer paylaşılacaktır.
Ao ve Nao endeksinin Nötr civarına çıktığı aralığa dikkat edin. 15 Ocak sonrası gibi gözüküyor endekslerde.
Niye bu konuya geldin.. Kaybol
:-D:-D:coksıcak:
Hayatınızda partizanlık ve fanatikliğin abartısından uzak durun. Kendinize ve başkalarına zarar verirsiniz sadece. Futboldan uzağım kafam rahat :D
GFS 35 Günlük Yağış Anomalisi
Ecmwf Haftalık güncelleme henüz yayınlanmadı. Bekliyoruz güncellenmesi için. Onu beklerken GFS ve CFS 2m Sıcaklık Anomalisi verilerine
bakalım.
GFS
CFS
Eline sağlık
@EmreTEMUR seni burada görmek güzel
Vardı aslında.. 26 Kasımda da onu paylaşmıştım. Bu sitede yok ama nedense atmamışım buraya
Kaç senedir etrafımın beyaz bir örtüyle kaplandığını göremedim Sarp Özdoğan artık bir kar yağsa şöyle güzel tutsa da sonra şanslı olsak Marmara olarak. Trakya'ya yakınım zaten. :-D
Tebrikler Sarp Özdoğan hem tahminin başarılı olması önemli tabii ilerleyen süreçte hem de artık şu lanet paternden kurtulalım. Bir Ural yükseği bir Grönland blokajı bıktım harbiden :D