7 Günlük Ortalamalarla Uzun Vade Haftalık Ecmwf Güncellemesi
500mb Basınç
850mb Sıcaklık
2m Sıcaklık
46 Günlük Yağış Ortalaması
AO-NAO
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur7 Günlük Ortalamalarla Uzun Vade Haftalık Ecmwf Güncellemesi
500mb Basınç
850mb Sıcaklık
2m Sıcaklık
46 Günlük Yağış Ortalaması
AO-NAO
25.12.2020 yani bugün itibari ile
Sitemiz içerisinde başka şahıs ve kişilerin videolu tahminleri ayrıca yazılı tahminlerinin yayınlanması yasaklanmıştır.
Ayrıca X forumlarda yapılan yorumların sitemiz içine taşındığı tespit edilir ise cezai işlem uygulanacaktır.
Lütfen belirtilen konularda dikkatli olup kurallara uyalım!!
6- Forum içerisinde başka sitelerin veya tahmincilerin reklamını yapmak, eleştirmek, övmek, bu şahıs ve sitelerin tahminlerini sahiplenmek fark etmeksizin buraya yazmak yasaktır.
Kurallara böyle yansıtılmıştır.
CFS HAFTALIK GÜNCELLEME OCAK/ŞUBAT/MART
BASINÇ
SICAKLIK
Çorum ne durumda arkadaşlar (NOT: Çorum Merkez İç Anadolu'da olduğu için buraya yazmak istedim saygılar
Geceleri hava soğuk. Önümüzdeki birkaç günden sonra buzlanma azalacaktır. Bunun dışında önümüzdeki 10 günlük süreçte bir şey gözükmüyor, durağan havalar.
Çok iyi samet. Bu videoları editleyip sosyal medyaya paylaşabiliriz sayfamızdan
Son durum
Sağlam yağmış
Ağlayanlar arasına diyorsan gel @Siberian_Tiger hocam herkese yer var =D
@azerbaycan1999 onu geçelim de, şimdi sizin Cezalı Üye konumuna getirilen @balikesirli adlı hesabınızda Balıkesir'de yaşarken, bu hesapta nasıl İstanbul'da yaşıyorsunuz merak ettim açıkçası. Bu konuda bizi bilgilendirebilir misiniz?
Ayrıca kurallara aykırı olmasına rağmen neden başka bir hesap açtığınızı da merak ettim açıkçası Umarım önceki gibi kurallara karşı gelmeyeceğiniz içindir
Profilinize de bilgilerinizi yanlış girmişsiniz. Aynı anda iki forum kuralı birden çiğnemek, o da iyimiş.
Afrikacilar bunu beğendi
:coksıcak:
Nerede bu afrika atakları artık bir an önce Ocak ayı gelsin de bol bol lodoslanıp ısınalım az kaldı dayanmalıyım
+10 Cm Birikim Olur Radara Göre Doğu Karadeniz Şuan Kopuyor
Sağlam yağışlar devam edecek gibi bir süre. Hayırlı olsun diyelim..
Yani Ben Beklemiyordum Hadi Orayı geç Rize merkeze bile saf kar yağdı ki hiç beklemiyordum ?
Ben de beklemiyordum. Üst seviyede de abartı bir soğuk yok -35'lik çekirdek mevcut. Karadeniz'in de gelen ilk sistemde soğukları kırpacağını düşünerek rakımı yüksek tuttuk, sürprizi yedik :D
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Yağış fena ULL'den sağlam nasiplendin Modeller bu akşama böyle bir yağış vermiyordu bile.
Ben discorta giremiyorum ki biz nasıl görücez oraya giremeyenler
Discorda katılabilen görür. Onun dışında tek yolu Youtube gibi platformlar.