malatya için ne dersiniz
Malatya'da yağış sıkıntısı var. Salı ve Çarşamba günleri sürpriz olarak aralıklarla havada kar yağışı görebilirsiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmalatya için ne dersiniz
Malatya'da yağış sıkıntısı var. Salı ve Çarşamba günleri sürpriz olarak aralıklarla havada kar yağışı görebilirsiniz.
Kısa Vade Tahminleri, Uyarılar
G.Doğu Anadolu:
G.Doğu Anadolu'da KKY sınırı 900 rakım, KAR sınırı 1300 rakım üzeridir. Mardin, Batman, Şırnak illerimizde KUVVETLİ ve ÇOK KUVVETLİ yağışlar beklenmektedir. Şırnak'ın 1300 rakım üzerinde kalan kesimlerinde yağışlar ÇOK KUVVETLİ KAR (25-35 cm) şeklinde düşecektir.
Doğu Anadolu:
Doğu Anadolu'nun tamamı rakımsal olarak KAR sınırının üzerindedir. Yağacak her yağış KAR olarak düşecektir. Bitlis ve Van'ın güney kesimlerinde KUVVETLİ KAR (20-30 cm) Hakkari'de ÇOK KUVVETLİ KAR (30-45 cm) yağışları beklenmektedir. Bunun dışında bölgede genel olarak 5-20 cm arasında kar yağışları olacaktır.
Doğu Karadeniz:
Doğu Karadeniz'de KKY sınırı 350 rakım, KAR sınırı 750 rakım üzeridir. 1300-1400 rakım üzerinde KUVVETLİ KAR (20-25cm) yağışları beklenmektedir.
3 Günlük Toplam Yağış
3 Günlük Toplam Kar
Doğu Karadeniz, Doğu-G.Doğu Anadolu Bölgelerinde ULL (Üst Seviye Alçağı) Kaynaklı Yağışlar
22 Aralık Salı ve 23 Aralık Çarşamba günlerinde ülkemizin bazı kesimlerinde yağmurlar ve kar yağışları beklenmektedir. Yağışların etkin olarak görüleceği yerler Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizdir. Sinop, Samsun gibi Orta Karadeniz'de yer alan bölgelerimizde yağışların karaya vuramamasının nedeni üst seviyedeki KB-GD yönlü rüzgarlardır bu sebepten dolayı yağışlar kıyı şeridini yalayarak Doğu Karadeniz'e ilerleyecektir.
Doğu Karadeniz:
Doğu Karadeniz'de KKY sınırı 350 rakım, KAR sınırı 750 rakım üzeridir. 1300-1400 rakım üzerinde KUVVETLİ KAR (20-25cm) yağışları beklenmektedir.
Doğu Anadolu:
Doğu Anadolu'nun tamamı rakımsal olarak KAR sınırının üzerindedir. Yağacak her yağış KAR olarak düşecektir. Bitlis ve Van'ın güney kesimlerinde KUVVETLİ KAR (20-30 cm) Hakkari'de ÇOK KUVVETLİ KAR (30-45 cm) yağışları beklenmektedir. Bunun dışında bölgede genel olarak 5-20 cm arasında kar yağışları olacaktır.
G.Doğu Anadolu:
G.Doğu Anadolu'da KKY sınırı 900 rakım, KAR sınırı 1300 rakım üzeridir. Mardin, Batman, Şırnak illerimizde KUVVETLİ ve ÇOK KUVVETLİ yağışlar beklenmektedir. Şırnak'ın 1300 rakım üzerinde kalan kesimlerinde yağışlar ÇOK KUVVETLİ KAR (25-35 cm) şeklinde düşecektir.
Videoda bir sıkıntı yok. Telif hakları yüzünden youtube üzerinden izlenebiliyor sadece
Bu ayda boş gecti kardan vaz gectim yagmur bile yagmuyo bu yıl korkutuyo beni nedense
Endişe etmeyin mutlaka beklenilen yağışlar gelecektir.
Hocam peki konya merkezde havada görme ihtimalimiz var mı
Konya Merkez'de Salı akşamı KKY ihtimali mecvut. Takip edelim pek gerçekleşeceğini sanmıyorum ama bilemeyiz.
nerden bakılıyordu unuttum
teknik kelimelerle bogmak degil ama bir kac gorsel ile desteklemekten bahsediyorum aslinda.yani mesala neye gore ocagin 2.yarisi sert sistem bekliyorsunuz.sadece ornek verdim.hem yazinizi en azindan bir kac gorselle desteklerseniz cok daha profesyonel bir hal alir.siteye yeni gelen insanlarda cok daha guzel etki birakir
Teşekkürler değerli önerileriniz için. Bundan sonra verileri de görseller halinde paylaşacaktır arkadaşımız mutlaka
Elinize saglik da hic bir veriye dayandirilmayinca ne bileyim fazla amator kaliyor.ayni sebepten dolayi tahminden cok temenni gibi duruyor..
Bu arkadaştan daha çok veri paylaşan birini bulamazsınız isterseniz takibe devam edin blogundaki konuları vs.
İnsanlar anlayabilsin diye veri paylaşmıyor bu tarz tahminlerde.
DUYURU-BİLGİLENDİRME
Sitemiz özgür bir platformdur.
Amatör tahmincilerimiz ve üyelerimiz tarafından dile getirilen uzun vadeli tahminler, açılan konular kendilerinin sorumluluğundadır ve siteyi temsil etmemektedir.
Forum çatısı altında her amatör tahminci kendi bloglarında ve konularında, her üye ise
Üyelerin Şahsi Tahminleri konusunda tahmin yapmakta özgürdür.
Sitemizde yapılan tahminler kurumsal değildir, hava tahmin işini Amatör olarak ve gelir aracı haline getirmeksizin, insanları gereksiz panik ve korku haline sokmaya çalışmaksızın, çeşitli kurum ve kuruluşların yayınladıkları meteoroloji verilerine dayanarak, hobi amaçlı yapıyoruz.
Kamuoyuna duyurulur.