CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bakan Koca'dan net bilgi geldi. 18 Vaka var.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 12 diye güncellendi.
-
Vaka sayısı 10 olmuş toplamda. Avrupa'dan 7, Amerika'dan gelen 3 hasta var.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. Vaka sayısı 10* oldu.
-
Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi
-
Neyin muhabbeti bu? Virüs 2019'da çıktı ki Covid-19 dendi. Virüsün en etkin zamanı ise 2020'ye sarktı.
Eren sitede senden yaşça büyük insanlara saygını korumanı öneriyorum ve uyarıyorum bu konuda. tavrını düzelt. Konuyu da sohbete çevirmeyin.
-
Vaka sayısı 6 olmuş oldu.
İlerleyen günlerde daha fazla vakaya hazır olalım.
-
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda ile yapılan seferler Cumartesi günü saat 08:00'dan itibaren 17 Nisan'a kadar durdurulacaktır.
-
İnşallah sınırlı kalır 5 ile yine aynı yerdenmiş. Pek sanmıyorum yayılacağını
İlla ki yayılır. Bu insanların temas ettiği yerlere en basitinden marketten ekmek alırken temas ettiği paraya dokunan esnaf adam elini ağzına gözün götürünce kapıyor hastalığı. Hastalıkların yayılması kolaydır illa alıp başkalarıyla haşır neşir olmaya gerek kalmıyor.
-
Sağlık Bakanı Koca:
Türkiye’de Corona virüs sayısı 5 oldu. Yeni vakalar aynı hastaların çevresinden.
Temas ettiği kişiler gözetim altında.
Hastanelerimize ziyaretçi kısıtlaması getiriyoruz.
Mesai saatleri içinde ziyaretçi kabul edilmeyecek.
Yurt dışından gelenlerin 14 gün idari izinli sayılmaları gerektiği kararını aldık.
-
SON DAKİKA!
Türkiye'de Vaka Sayısı 5'e Yükseldi.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.