CAN abi benim huyum öyle okulda milleti çıldırtıyordum böyle şeylerle
Burası okul değil Yusuf senden yaşça büyük bir insanım rahatsızlık duyduğumu dile getirdim hala yapıyorsun ve yaptığın ancak kendi zararına olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN abi benim huyum öyle okulda milleti çıldırtıyordum böyle şeylerle
Burası okul değil Yusuf senden yaşça büyük bir insanım rahatsızlık duyduğumu dile getirdim hala yapıyorsun ve yaptığın ancak kendi zararına olur.
Çocukluğuna veriyorum Yusuf takıl kafana göre.
CAN abi naber:'D
Komik olduğunu sanıyorsan pek değil sadece boş yere rahatsızlık veriyorsun
Ilıkçılara CFS'den darbe :D
SELAMINALEYKÜM HERKESE.
Aleyküm selam abim.
Salgın virüsünün öldürme oranı %3.0'a yükseldi fakat iyileşenlerin sayısı da çok hızlı bir biçimde artıyor.
Virüsün yayılma hızı azaldı, İyileşenlerin sayısı 21.000'i geçti.
Kar devam ediyor Maşallah..
Görseller hep aynı açıdan diye bu defa fotoğraf atmıyorum..
Dışarıdan görüntü alalım atarız
Sıcaklık 2 derece hissedilen -2 der cep..
0 Derece reis senin oralar
Toca_Tr23 Hocam şu sıralar sıcaklık 1.8 derece gibi duruyor. Radardan bakınca yağış da giriş yapmış. Önümüzdeki saatlerde başlayıp yarına kadar sürecek bir kar yağışı söz konusudur.
CAN hocam mgm deki 6 saatlik haritada 00.00 ile 06.00 arasında iyi bir yağış gösteriyor burası için tahmininiz nedir kar bakımından ?
Hocam şu sıralar sıcaklık 1.8 derece gibi duruyor. Radardan bakınca yağış da giriş yapmış. Önümüzdeki saatlerde başlayıp yarına kadar sürecek bir kar yağışı söz konusudur.
Mart'ın ikinci haftasından sonrası için AO'nun nötr civarına rahatça inmesi lazım. NAO ve PNA güzel.
AO Endeksi 2 hafta içinde ikinci kez rekor kırdı.
Benim konum dışında gelen soruları cevaplamıyorum
Ben nasıl 2 yıldız oldum :D
8000 Puanın olmuş :D
Afrika Atağımız Yolda