Burada çok can yakıcı araştırma yapmanızı istiyorum bu sene Cin de yaşanan kış mevsimi iyi mi olmuş yoksa fos mu biriniz bir araştırma yaparsa buraya atarsa iyi olur
:coksıcak:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurada çok can yakıcı araştırma yapmanızı istiyorum bu sene Cin de yaşanan kış mevsimi iyi mi olmuş yoksa fos mu biriniz bir araştırma yaparsa buraya atarsa iyi olur
:coksıcak:
Bekliyorsun da neye göre bekliyorsun
Yaz yağmuru hayattır neme nem katar :coksıcak:
Ohhhh :*
Şu aşağı yönlü 2-3 senaryoyu da çektik mi mis gibi havalar yolda deriz.
Model takibi zevkli bir hal almaya başlıyor. Artık rahat bir biçimde gelecek afrika ataklarını takip edebiliriz.
Neden
Serin bir güncelleme olmuş reis attıklarıma bakmıyorsun heralde ayıp.
Ilıkçılar bu güncellemenin sonunda üzgün. Sinan
Ecmwf Uzun Vade Güncellemesi Mart'ın İkinci haftasından itibaren Soğuk tarafta bırakmış bizi. Ayrıca Mart sonu beklediğim salınımın sinyallerini de vermeye devam etmiş. Şunu da belirtmem gerek ki kıyılar için kar olasılığı her geçen gün azalıyor.
Güncel değerlendirmem şu şekilde,
28 Şubat-1 Mart: %30
12-16 Mart: %30
24-28 Mart: %30
(Olasılıklar Sahillerde Kar Bırakabilecek Sistemler İçindir)
Uzun Vade Ecmwf Ao Nao verileri güzel görünüyor. Sinoptik yansımasını da Uzun Vade Paylaşım konuma atacağım. Beklentilerim doğrultusunda bir güncelleme sunmuş.
izmire temmuzda kar yağacak bence sabah saatlerinde gunduz 28 Gece 0 olursa yağar bal gibide
:-D:-D:-D:-D:-D
Ölüm Oranı %2.9'ken iyileşenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. 18.000'den fazla hasta iyileşmiş durumda. Virüsün yayılış hızı da son günlerde bayağı azaldı.
Küresel ısınmayı doğa çözer yakında ben inanıyorum. Ama ne zaman işte o sıkıntı.
Doğa o işi çözdüğünde insanlığın da çoğunluğu yok olur :D
Hem küresel ısınma var güzel kar almayacağız diye bir şey yok.
Zaten alacağız sen olayı anlamıyorsun. 2017'deki gibi bir sistem alırız sonra birkaç sene oflayıp puflarız. Bu böyle devam eder. artık normallerin altında sıcaklıklarla kapanan soğuk kışlar olmayacak.
Yapma abim ya. Belki seneye çok iyi bir kış yaşayacağız. Mevsimi güzel yaşamıyoruz diye kış mevsimine küsülmez ki. Ben isyan ederim ama asla nefret etmem sevdiğim mevsimden
İsyan da etmiyorum artık böyle. Bu saatten sonra da güzel bir kış beklemek hata olur bu coğrafyada Küresel ısınma aldı başını gidiyor.