CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
CAN bu haftaki sistem hakkındaki düşüncelerin neler hiç gelip bir şey yazmıyorsunuz varsa yoksa marmara :D
Oralardan sorumlu olan sen değil misin reis :D Ben bir hafta yatışa geçtim dedim zaten
-
CAN masrafı ödesin
Bana uyar. Yeni telefon alacakmış bana öyle diyor :D
-
Tamam abi kestim boş yapmayı
Muhabbet kurmaya çalışıyorsun anlıyorum da gelmiş bizimle iddialaşıyorsun yine sistem gelmeyecek diye
Kurucularımızdan olan >>>WinteR<<< e sistem gelmeyecek diyor diye 2 kilo pirzola kitledik seni düşünemiyorum artık sitenin 1 aylık masrafını ödersin ya da sileriz hesabını :D Sinan
-
Can abi sistem zamanı sana gelecek soruları düşün.
Büyük korkun.
Yusuf harbi boş yapıyorsun cıvıtma bu kadar.
-
Pirzolada hazır :D
Etleri >>>WinteR<<< e kitledik rahatız :D
-
Eğer can abi o sistem bir düzgün gelsin evini bulup sana yeni telefon Alacam:'D
Çok boş yaptın
Fazla boş yapma bu sefer acımam silerim hesabını bak :D
-
Vallahi sıkıntısını acısını siz çekin ben yatacam kısa vadeye girince. Siz stresten patlayın :'D
Çok rahatız arkamıza yaslandık
-
Açıkçası ben 6 Ocak sistemini çok sevdim. 100 km/h küsür rüzgar ölçüldü aksiyon fenaydı :D
-
Tamamda eren 3 senedir durmadan bozuyor sistemler. Gerçekten inanasım gelmiyor artık. Aha bu senede aynı şey oldu 6-9 Ocak sistemini efsane gösteriyordu yine bozuldu. Sistem içerisinde bile gecikme oldu.
Sen rahat ol ya takma kafana bu kadar. Benim dediklerimi dinle gerçekçi konuşuyorum Sinan reise çok güvenme abartabiliyor :D
-
Ömer arkadaşımıza paylaşımında güzel bir Sibirya blokajı gösterdiği için 500 puan yolluyorum.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güncel ICON çıktısı yağışı sabahın erken saatlerine çekmiş süresini de uzatmış Tokat'ta. Sabah uyandığınızda kar olur ama okulu tatil eder mi etmez mi göreceğiz
-
22 27 subat sistemi n durumdda
:okey:
-
Kar mi peki
Kar olarak başlar. Sıcaklık yükselirse KKY'ye dönebilir.
-
Gece veya yarın yağar mi sizce kar
Hocam yarın sabah 9 civarı başlayacak bir yağış söz konusu ama okulu tatil ettireceğini sanmam