Peki yani yarın tatil değil
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam yağması normaldir ama öyle 3 saat daha yağmasını falan beklemeyin. Hafif de olsa yağış olacaktır yine de cephenin çok hızlı kaydığı gerçeğini değiştirilmez.
-
işte bu uygulama kütle bizim üstümüzde 3 saate gitmez
:-D:-D:-D:-D:-D
-
Aynen zaten yağış çok hızlı ilerledi bence o kadar ilerlemesi imkansiz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Uydu görüntülerine bakarsak cephe çok hızlı ilerliyor birazdan havanın açması bile olası.
-
Bakalim sayın hocam Karadeniz'in almasi bir daha almasın konusuna gelmesin bence yani o duruma gelmiş düşünceler.. inşallah bidaha alır ? Azora selamlar ?️?
Ben almasın konusundan bahsetmiyorum eğer gözlerinizi iyice açabilirseniz. Karadeniz almasın da demiyorum. Batıda yaşayan insanlarda Karadeniz aldı bu kadar yeter sira bizde beklentisi var diyorum.
Tahminimde GERÇEKÇİLİĞİ ön planda tutuyorum. Sinoptik görünüm sebebiyle ağırlıklı olarak Batı Türkiye'ye çalışan sistem inebilir diyorum.
-
Subat sonu beklenilen sistemde Karadeniz de sansli gibi net değil ama öyle emareler de gosteriliyor.Sadece Marmara odaklı olmayabilir iyi analiz edilmesi gerek.
Karadeniz yeterince aldı yatsın uyusun sıra Marmara'da duygu ve düşüncesi var insanlarda :D
Karadeniz de tabi alacağını alır fakat Azorun pozisyonu ve siklon konumu Marmara'ya daha çok yarayabilir. Takip edeceğiz
-
Abli sistem olduğu için kanser olacağız yine orası bellide nefret ediyorum bu tarz sistemlerden
Ab olmazsa yıldız sayarsın Doğu Karadeniz kopar :D
-
Yine benzer olaylar olacak gibi. Önceki 6-9 Şubat sistemi gibi.
Kim bilir? Bu sefer daha uzun süreli bir soğuk atak bekliyorum. Azor 6-10 Şubat'taki gibi hemen üstümüze yatamayacak.
-
Bunu anladım hocam. Benim merakım. 22 sistemi ile 26 sisteminin birleşmesi için gerekli olan faktörler.
İki sistemin birleşmesi şuan zor. İlla ki kısa süreli ısınma olacak. Önceki sistemde -8'lerden -6'lara kadar ısınmamız ardından -10lara inmemiz gibi düşün.
-
Sitede şuan bir çok hevesli ve tahmin yapmak isteyen arkadaş görüyorum.
Bu kışın bitimine doğru sitemizde görev almaya yetecek sorumluluğu taşıyan arkadaşlar görüyorum, umarım verdikleri emeği başarılarıyla taçlandırırlar, ve ellerinden geldiğince orjinal-kendilerine has tahminler sunarlar.
Sitede İhtiyaç Duyulan Sorumlu Çeşitleri:
Veri Analiz Uzmanı (Bir kişi)
Marmara Bölgesi Sorumlusu
Ege Bölgesi Sorumlusu
Akdeniz Bölgesi Sorumlusu
İç Anadolu Bölgesi Sorumlusu
Paylaşım Sorumlusu (İki Kişi)
-
Sitede şuan bir çok hevesli ve tahmin yapmak isteyen arkadaş görüyorum.
Bu kışın bitimine doğru sitemizde görev almaya yetecek sorumluluğu taşıyan arkadaşlar görüyorum, umarım verdikleri emeği başarılarıyla taçlandırırlar, ve ellerinden geldiğince orjinal-kendilerine has tahminler sunarlar.
Sitede İhtiyaç Duyulan Sorumlu Çeşitleri:
Veri Analiz Uzmanı (Bir kişi)
Marmara Bölgesi Sorumlusu
Ege Bölgesi Sorumlusu
Akdeniz Bölgesi Sorumlusu
İç Anadolu Bölgesi Sorumlusu
Paylaşım Sorumlusu (İki Kişi)
-
Gelecek geniş ölçekli bir salınımda açıkçası siklonun çok sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Geçtiğimiz sistemde oluşan siklon Balkanların üzerinde değil de daha güneyde Ege denizinde oluşsaydı neler olabileceğini hepimiz biliyoruz zaten. Balkanlar üzerinde oluşacak bir siklon ya da İtalya'nın batısında oluşacak bir siklon işimizi bitirir.
-
Benim İçin Düşüncelerin Nedir Hocam ?
Sen zaten Veri Analiz Uzmanı olabilmişsin :D Eline emeğine sağlık böyle devam.
-
Siklon oluşursa sıkıntılar büyük olur soğukların kırpılmasından tut siklonun konumuna kadar zaten avrupa riski hali hazırda var Rodos adasında meydana gelen bir siklon İstanbul adına kışı kapattirir
İşte, Siklon konusunda olumlu düşünmemin nedeni zaten Azor sırtının tehlikeli bölgeyi kapatabilmesi.
Yoksa Blokaj olsa da siklon oluşacak o güçlü soğuklara siklon oluşmaması imkansız bir şey açıkçası.
-
Benim aldığım mesaj daha çok kimlerin kendine has analizler yapabildiğini forumda ayırt edebilmem olacak
Birkaç kişiye sorumluluk ve yetki vermeyi düşünüyorum açıkçası gelecek sene yükümüzün azalması için.