benim olası büyük bir beklentim sistemin blokaja dönüşeceği
Ben ise böyle düşünmüyorum. Yenilenen ve destek gören Azor sayesinde birden fazla salınım alabileceğimizi düşünüyorum. Blokaj olursa da hayır demeyiz birden fazla siklon patlatır artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbenim olası büyük bir beklentim sistemin blokaja dönüşeceği
Ben ise böyle düşünmüyorum. Yenilenen ve destek gören Azor sayesinde birden fazla salınım alabileceğimizi düşünüyorum. Blokaj olursa da hayır demeyiz birden fazla siklon patlatır artık
İşte bununda bir cok olumsuzluğu var bi kaç gün içinde oluşacak senaryolaru gösterecem
E tabi. İtalya durumundan tut sistemi Batı Avrupa'ya atma durumuna kadar. Ama ben bu olasılığı düşük buluyorum çünkü endekslerde özellikle Nao'da pozitiflik ısrarı var bu sebeple İtalya'nın batısında yüksek basınç sırtı olası. Azor destekli olacaktır sistemler. Olumlu bakıyorum açıkçası duruma gerçekçi yaklaşmak gerekirse.
Gelecek olan sisteminde polar ataklı sibirya sistemi olduğunuda söyleyelim üyelerin içine su serpilsin
Aynen kardeşim, Batı Avrupa üzerinden yükselip İskandinav üzerinde egemenlik kuran bir yüksek basınç olası.
Sıradaki sistemin tarihi 18-22 Şubat civarı olabilir. İhtimal %60.
Son veriler de sistemin verdiğim aralığın son gününden sonra geleceğini doğrular nitelikte. Böylelikle 22 Şubat'tan sonra uzun (klasik sistem sürelerimize ve soğuk tarafta kalışımıza göre) bir süre boyunca soğuk sektörde olacağız. Peş peşe 2-3 atağın birden fazla siklon üreterek ülkemizi etkileme durumu söz konusu. Bu ihtimal gelip blokaja dönüşen bir sistemden daha olası gibi duruyor. Soğuk koridor açılacak. Ayın 3. haftasındaki anormal ısınma da insanların ağzında "hayra alamet değil" laflarını geveletecektir
Analizinde genç yetenek Sarp'tan çok alıntı gördüm. Yakıştıramadım
CAN abi de en çok afrika sistemini seviyor +20 girişi oldumu keyfine diyecek yoktur
Mis gibi sıcak işte. Şuan çok keyifleniyorum +20 geliyor diye.
Türkiye için ideal endeksler nötr civarı olanlardır. Ne kadar pozitife kaçarsa o kadar Karadeniz (Özellikle Doğu Karadeniz) sistemi olur. Negatif olursa Balkan/Marmara sistemi olur.
Pozitiften Nötre inen endekste Kırım sistemi görülür. Negatiften Nötre çıkan endekste Balkanlardan gelen sistemler görülür.
Çok geniş salınımlar (Sibirya, İskandinav gibi) değişken endekslerde değişken hareket ederler.
market te neler olucak ve ne zaman açılacak bence değişik rütbeler olmalı
HS Market iptal edildi konusu hala açık fakat seneye belki yeniden düşünülebilir.
Marketten almak yerine otomatik olarak puanınızla rütbe atlıyorsunuz.
Uzun vade paylaşımlar ne halde hocalarım
CAN hocam salı günü Tokat'a kar yağar mi
Salı değil de Çarşamba-Perşembe yağış var gibi duruyor.
Dosya Boyutunu 5 mb'a kadar çıkardım. Daha büyük resim atacaksanız Hizliresim'e yükleyip öyle atarsınız artık. 15 kere söyledim hala anlaşılmıyor.
Heh işte böyle helal olsun Samet :D
Sanki bir iki tane attı CAN
Ama galeriyi doldurması lazımdı sametin
Yeter mi onlar hiç :D