Aynen öyle ya? bulunduğum yerde 60 cm kar var. ve hâlada yoğun bir şekilde yağıyor
Ne kadar yağacak diye sordun yarım metreyi geçer dedik, fotoları çek yolla dedik yollamadın samet nolacak bu iş?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen öyle ya? bulunduğum yerde 60 cm kar var. ve hâlada yoğun bir şekilde yağıyor
Ne kadar yağacak diye sordun yarım metreyi geçer dedik, fotoları çek yolla dedik yollamadın samet nolacak bu iş?
Dislike alan da puan alıyor şimdi aramızda komikler çıkar bilerek dislike atar millet puan kaybetsin diye. O yüzden daha az da olsa veriyor :D
Begenmeme emojileri de 2 puan kazandırıyor..
CAN ile pazarlık ettik
Beğeni 5 puan kazandırır..Beğenmeme ise 2 puan kazandırır
Reis istersen beğenmeme -5 kaybettirsin
Üyelerin analizi nerede hocam bi analiz gerçekleştirdim paylaşmak istiyorum.
Bari 20 kere aynı soruyu sormasanız. Düzgün düzgün konuşun farklı şeyler sorun cevapladığım şeyi 20 kere sorunca anca sinirimi bozarsın fikrim değişmez yani. Artık direkt cevapsız bırakıyorum.
Eksi 30 olsun bence abi
-22.000 yapayım sen bi sıfırlan yusuf
Dislike yediğinizde -5 puan yiyin de bari, bi kendinize geln :D
Önceden vardıda siz mi eklemediniz. Abi?
Aynen, etkinleştirdik şimdi.
Siteye Beğenmeme emojileri ekledik 3 tane, kullanırsınız artık :D
çok merak ediyorum,şu sibirya ayın 20.sonra nasıl gelmeyi ďüşünüyor acaba !?
Canı istemiş
Bu sene şöyle sağlam bir sibirya soğuğu + karayel sistemi gelirse (Aysonunda bu ihtimal var) Donan yağmur hadisesini ve anında tutan kar yağışını gözlerinizle daha rahat bir biçimde görürsünüz.
demek ki lodosa dönmese çok daha iyi sistem olabilirmiş. Şansa bak
Sonuncu siklon da doğudan yükselseydi zaten kar kalınlık rekorları kırılırdı
Bu dek yağışındadamı aynı
İstanbul DEK alamaz lodosla DEY (Yağmur) alır.
Türkiye'nin yüksekteki illerinde ve yüksek bölgelerde lodosla zaten kar yağdığı için soruyu İstanbul adına cevaplıyorum.
6-9 Ocak 2017 Sisteminde Blokajın etkisiyle patlak veren siklonlardan sonuncusu İstabul'da rüzgarı önce keşişleme ardından lodos yönlerine döndürmüştür.
Rüzgar lodosa döndüğünde yağışın ilk anlarını lapa lapa kar olarak alan İstanbul merkezde yağışlar sonradan yağmura dönse de daha yüksek ve karasal ilçelerde yağış kar olarak düşmüştür. 850hPa sıcaklığı -4'lere kadar gerilemişken ve lodos eserken bile İstanbul'da kar alan yerler oldu sonuç olarak. Nedeni ise yer yer 50-60cm'yi bulan birikimin havayı soğutması.
Yukarıda Yusufun sorduğu soru çok güzel. Biraz cevaplar gelsin ben açıklayacağım.