CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Demiştim 10 dakikadır güneş alıyor. Boşlukta kaldı
DEK ler şansına artık
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Uzun vadede ise bu görüntüleri kovalayın
-
Kendi adıma 7-10 günlüğüne sistem, model takibi, tahmin konularından uzaklaşıyorum. Bir haftadır şu sistem gelecek diye enerjim kalmadı
İstanbul adına Avrupa Yakasında rakımı düşük olan bölgelerdeki örtü miktarı konusunda yanılmış olabilirim, Affola. Cephe yağışı beklediğimden daha az etki gösterdi. Bunun dışındaki DEK kütleleri artık ilçesel bazda "kader" meselesine dönüşüyor. Neresi şanslıysa orası örtüsüne cm katacak
Hayırlı geceler diliyorum.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
3 sene önce..
Nelere yoğun kar diyecek hale gelmişiz böyle
-
CAN abi sizin orada yollar ıslak mı yoksa tuttu mu
Buzlanma var hafif tuttu, kaçtım içeri daha fazla üşümeye dayanamadım :D
-
ben sana üzülüyorum abi çanta dek ten çok etkilenmiyor ya
Sıkıntı yok ben siklonik sistemleri severim DEK'leri hiç beklemem zaten az sonra yatar uyurum :D
-
Sıcaklık 0'ın altında kalır artık bi yerden sonra. Karların çok eriyeceğini sanmıyorum -1 değerlerini gören yerlerde. DEK yağışları üstüne katacaktır.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. DEK'ler çok güzel duruyor. Denizde kat ettikleri süre kadar güçlenecekler. Ayrıca Cephe yağışıyla birleştikleri yerlerde fena yoğun kar olur
-
Boğaza yakın kesim ve Anadolu yakası yarın öğleden sonraya kadar DEK'ler alacak. Sıcaklıklar da artık buzlanma seviyesinde. Yağan tutar.
-
140 rakım yerler tutmadı
Anadolu yakasının vakti uzun
-
Rakımı 100'ün üzerinde olan yerlerde en az 3 cm birikim meydana gelmiş incelediğim fotoğraflara göre.
-
Yapacak bir şey yok arkadaşlar aldığından memnun olmayan fazlasını da göremez
İsyan ve ağlamaya başlayanları 3 hayırla uğurlayacağım kendileri kafalarında kışı bitirebilirler.
-
Sıcaklıklar düşmeye devam edecek. 0'ın altına inen yerlerde birikim de artar.
Cephe beklediğimden daha hızlı dağıldı biraz tatmin etmemiş hale geldi. Düşük rakımlı bölgelerde yerlerde tutması zor oldu cephe sırasında.
-
Yağışların devamı DENİZ ETKİSİYLE OLUŞAN KÜTLELER Olacak Dedim Zaten. Radarı Takip Edin Dışarıda Tadını Çıkarın..