Az kaldı, Soğuk cephe girmek üzere.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cephe yagışından sonra dekler iş yaparmı sizce?
DEKLER Boğaz Bölgesi ve Anadolu yakasına iş yapar Cumartesi günü.
-
Can abi pazartesi sabahı. Buzlanmadan okul tatil olur mu:'D
:olumsuz: :olumsuz:
-
Hocam tokat/erbaa merkez için(yüksek kesimler hariç) kar kalınlığı tahmininiz de değişme var mı ?
8-10 cm bekliyorum hala.
-
Soruları cevaplayıp haritalı tahmin yaptım radar takip ediniz. Keyfinize bakınız.
-
Can abi Kocaelide cephe yağışı daha uzun etkili gibi doğru mu
Modele bakma diyorum sana hala gelmiş bana modelle soru soruyorsun
Sabah uyanınca beyaz işte istersen gece uykusuz kalıp izle.
-
Can abi 850 Hpa için ara saatleri bulamadım linkini atar mısın
Attığım linkte 850 yazıyor kocaman, mobildeyim az bakın görürsün.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güncel müncel yok yaptığım tahmin geçerli.
-
Arkadaşlar Radarda gördüğünüz Sıcak cephe yağışları bittikten sonra radar bir süre boşalabilir yine. Sistem bitti mi soruları görmek istemiyorum.
Yağışlar gece 21:00 civarından sonra yeniden başlayacak. Gece yarısına doğru ise en yoğun anlarını yaşayacağız. Gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini yavaşça kaybederek bitecek.
Boğaz Hattı ve Anadolu Yakası Cumartesi günü de aralıklarla kar görmeye devam edecektir.
Sistemle ilgili son analizim budur. Artık geriye radarı takip etmek kaldı
Bol kar yağışlı ve uykusuz geceler diliyorum.
-
CAN hocam burada 2-3cm kar bekleniyormuydu ? yoksa süpriz mi oldu ?
Ben radarı ve sıcaklığı takip et dedim iyi işte kar görmüşsün
-
İstanbulun kuzeyinde cephenin girmeye başlamasıyla sıcaklıklar bir anda düşmeye başladı.
İstanbul Havalimanı 3.8 dereceye düştü.
-
Anca böyle anlaşılabilir
Foroğraf galerisi konumuz var bence fotoğrafları oraya atalım kardeşim
-
Çağrı Erdal yahu normal bir şey sıcak cephe yağışı yeni giriyor sıcaklıklar da düşmeye başladı zaten. Beklemediğim bir şey olsaydı zaten söylerdim. Akşamdan sonrayı bekle işte.
-
Çağrı Erdal az daha isyan et de seni dinlenmeye yollayayım. Burada isyan görmek istemiyorum diyeceğimi demişim zaten sana.
-
Fikrinizi soran olmadı oturun bekleyin :D