Cumartesi pazar mersinde hava 0 dereceye kadar iniyor fakat yağış fazla yok Mersin Mezitli Kuyulul için haftasonu kar ihtimali nedir cevaplarsanız mutlu olurumm
Pek bir şey görülebileceğini sanmam hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCumartesi pazar mersinde hava 0 dereceye kadar iniyor fakat yağış fazla yok Mersin Mezitli Kuyulul için haftasonu kar ihtimali nedir cevaplarsanız mutlu olurumm
Pek bir şey görülebileceğini sanmam hocam.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Doktor bu ne?
Sibiryadan kalkar tren, durmaz tutmaz fren..
Arkadaşlar şu şaka yapmayı kesip can abinin benle dalga geçtiğini söyleyin bakın vallahi ben gerçekten alınıyorum suan ve sinirlenmeye basladim.
Yusufçuğum rahat olsana yahu kar geliyor arkana yaslan
Neyse hesabımı silebilirsin abi emin ol kar örtüsü olacağı için o kadar mutluyum ki hiç bir şey engel olamaz artık.:'D
pide kır pidesi
Kimsenin tahminine ödül falan yok, çünkü doğru düzgün verilerini sunarak sistem bekleme nedenlerini (başkalarından kopya-özenme, sallama gibi saçma nedenler dışında) sunan yok. Toplasan 1 2 kişi düzgün tahminler sunuyor Üyelerin Şahsi tahminlerinde.
@Y_u_s_u_f1 hele sen hiç bir şey isteme. Hesabını sileceğim zaten dediğim kadar kar yağarsa
Yarınki sistemin batılama gibi bir ihtimali kalmadı mı?
Şuan artık radardan bakacağız geleek kütlelere Batıladığı kadar batıladı.
Bu gece uyumayan dünyanın en saçma şeyini yapar :D
Yatın uyuyun Cuma Zabağaa kadar kalırsınız artık. Abinizin sözünü dinleyin.
@Y_u_s_u_f1 yahu sana kaç kere diyecem şu modeli takip etme artık zamanı geçti onun :D
Gece olmasa bile 6 ile saat 11 arasi ihtimal varmi hocam diyagram yuzde 75 yuzde 80 demis
Bugünden geceden bahsediyorsan %0 diyorum sana kardeşim. %0.
Yarın 250 rakımda 18:00 biraz sakat ama 19:00 gibi net kara döner.
CAN hocam zonguldakta bu gece sabaha dogru kar ihtimali seyirlik varmi bide cuma 250 rakimda olcam kar saat 5 6 gibi baslarmi
Sulu kar veya
Bu gece için ihtimal %0, 250 rakımda Cuma akşam hava kararınca kar başlar. Pazar gününe kadar aralıklarla devam eder.
Hocam bursada hafif tutmaya başladı
HAYIRLI OLSUN HOCAM
BİLDİRİMLERİNİZİ BURADAN YAPIN
Toca_Tr23 Beyşehir beklenenden düşük bir şekilde 1.7 derecede seyrediyor hocam. Eğer yağış gelirse KKY şeklinde olur sıcaklıkların düşmesi halinde SAF KAR'a çevirebilir. Benim diyebileceğim bir şey de kalmıyor açıkçası , yağışlar devam edecek sıcaklığı takip edin. 1'in altına indiğinde kara döner 0'a inince rahatça tutar.
Sen ağla can abi senin orda ancak tek tük atar burda orta şiddette yağıyor şu an biraz güçlendi
Ahahaha ben konumumun gerçeğini kabullendim maalesef DEK'li sistemlerde iş yapmıyor ama düzgün bir siklonda gömülüyorum
Toca_Tr23 İç anadolu konusunda bakayım hocam.
Şuan iyi kar yağıyo 2 saat devam ederse iyi örtü alacak gece yağarsa baya örtü olur
Örtüyü dediğim gibi bu gece değil yarın gece bekleyin hocam.