Sende istanbuldasın :D
Ben DEK yağışlarından etkilenmediğim için kendimi katmıyorum. Cuma akşamki cephe yağışına bakıyorum sadece
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSende istanbuldasın :D
Ben DEK yağışlarından etkilenmediğim için kendimi katmıyorum. Cuma akşamki cephe yağışına bakıyorum sadece
İstanbul hadi iyisin 2-3 cm fazladan alacaksın GFS'ye göre :D
Hocam Icon merkez yani çankaya için kötü çıkmış maalesef. Yağışın %90'ını yağmur olarak vermiş.
Aynı kişilerden gelen sorular kaale alınmayacaktır şahsım tarafından. Haritasını bile çıkardık değişiklik yok oturun bekleyin sistemi radara falan bakın
Soma savaştepe tarafında hava da kar tanesi görme ihtimalimiz var mı?İyi geceler
Hocam yarın hava kararmaya başladığında sıcaklık düşerse havada kar görme şansınız olur.
ıcon güncellenmesinde sıcaklık sıkıntsı görünmüyor pek sanki ? en azından sabah için
ICON'a bakayım hocam.
:memnunseytan::memnunseytan:
WRF Yarın için İstanbul'da sürprizler görülebilir demiş. Cuma günkü cephenin ardından Cumartesi akşamına kadar aralıklarla kar yağışları öngörmüş.
Güzel. Geriye sadece radarı takip etmek kaldı
buca izmir havada gorur mu ona şükür
Cumartesi günü bu ihtimal olsa da ÇOK UFAK. Kovalamaya değmez. Sonraki sistemlere odaklanın
2.dalgadan önce boğaz yakasına yakın kesim ne olur en son ki güncellemelere göre
2. Dalga zaten Cuma akşamı giren cepheyle başlıyor. Ondan önce olsa olsa sürpriz olur
DEK'ler her yere eşit yağış bırakmaz. Eğer siz 1 cm 5 km öteniz 5 cm alırsa bunun sorumlusu ben değilimdir, atmosfer ve o kütledir Dünya üzerinde DEK kütlelerinin gidişatını hesaplayabilen bir Hava modeli yok.
Radar takibi yapın İstanbul.
İstanbul'un tamamında ne olursa olsun hafif de olsa beyazlama bekliyorum. Rakımı 100 üzerinde olan yerler daha şanslı, Kuzey ilçelerde kalanlar daha şanslı, Anadolu yakasındakiler daha şanslı.
pendik merkez ne olur sence sahile yakın
5-3 cm civarı olur. Daha fazlası sürpriz olur.
abi marmaraya pek bakmıyorlarda kocaelide ne zaman kar başlar özür dilerim merkımdan soruyorum
Hocam Kocaeli'de Yağış Cuma akşamı başlar Cumartesi öğleden sonraya kadar aralıklarla devam eder.