GFS biraz daha düzeltse kar olur hocam o
Sen o zaman ne yap biliyor musun? Bana sorma, modelleri takip et bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS biraz daha düzeltse kar olur hocam o
Sen o zaman ne yap biliyor musun? Bana sorma, modelleri takip et bakalım
Konumum Siklon'un gözünün etkisi altına girdi. Siklon merkezi üstümden geçiyor.
Vona cnl 25-30 cm üzeri olur.
perşembe başlamazmı abi
Cuma akşam adam gibi yağış var. Kar ve örtü garanti. Ben sana Perşembe günü şans eseri sürpriz bir biçimde ortaya çıkabilecek yağışlar konusunda falcılık mı yapayım istiyorsun?
Ben tahminlerimi sundum şimdiye kadar herkese. Aynı kişilerden gelen soruları kaale almıyorum sorumlulara sorunuz.
Küçükçekmece Rakım 73 kar ne zaman görürüm
Cuma akşam. Öncesi sürpriz olur.
Sağol hocam en azından sabah yine de kalkacağım havada görür müyüm ?
Ben olsam kalkmazdım yağmur görecem diye :D
abi pendik kar ne zaman başlar
Cuma akşamı garanti başlar.
CAN abi imkanın varsa kırklarelinin yükseklerine çık senin deyiminle saf oğlu saf kar var
İşşiz miyim oraya kadar gidecem :D
Hocam sabah erken saatlerde kalkmayı düşünüyorum Cuma sabah 6-12 arası...Sırf kar görmek için örtü beklemiyorum ince bir şey olsa iyi olur 100 rakımdayım 200 rakıma çıkcam o saatlerde
Değmez. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saf oğlu saf kar göreceksin zaten.
GFS kar demiş..Kesin mi sizce değişebilir mi daha erken girse
Hocam sıcaklıklar uygun değil. 2-3 derecede yağsa yağsa havada yağar sizi de tatmin etmez
CAN hocam son sorum olsun gelecek sisteme yağışların geldiği gün itibariyle pazara kadar sizce kar birikimi ne aralıkta olur ( hava baya baya
gündüz -3 ile -6 , geceyi hiç demeyim
Cuma akşam yağışlar kara dönebilir gibi duruyor..
CAN hocam zonguldak Perşembe-Cuma gecesi kar ihtimali var mı Cuma özellikle sabaha doğru
Hayır yok..
abi tahminimizden farklı şeyler yaşanacak belli oldu
Belli olan bir şey yok, İstanbul daha çok yarın sürprizler yaşamaya açık ve hazır olsun derim.
Cuma Cumartesi netleşdi zaten
Ben dışarıdayım 300 400 metre üstümde süzülen kar tanelerini görüyorum. Pus şeklinde ilerliyorlar bulutların altında.
tahmin işlerini bitirdim artık sistemi yaşamaya koyuldum. siz de öyle yapın derim Radarı ve sıcaklığı takip edin.
Çanta 5.7 derece..