Az.
Pazartesi "BELKI"
Emin ol cuma bile daha fazladır ihtimal :D Okul tatil olma olasılığı %1 arkadaşlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAz.
Pazartesi "BELKI"
Emin ol cuma bile daha fazladır ihtimal :D Okul tatil olma olasılığı %1 arkadaşlar.
Radara bakınca ne görüyorsun sence daha iyi mi? Bana sormayın radar takibi yapın
Modellerin beklediği ve gerçekleşen arasındaki farkı görüyorsunuz. Büyük saçmalık değil mi
@Y_u_s_u_f1 hiç bir soruna cevabım yok modellerden bak sen kardeşim
@Y_u_s_u_f1 sürekli sorup duruyorsun aynı şeyleri cevaplıyorum sana zaten. Az kafa çalıştır Cuma akşamı kar yağacaksa hangi günün sabahı örtü görmüş Oluyorsun? :D
Perşembe günü olabilecek sürpriz yağışlar Cuma sabahına örtü oluşturmaz. Örtüyü Cumartesi sabah bekle.
ardakvss1903s bir sıkıntı yok şuan. Aynı devam
@Y_u_s_u_f1 daha ne kadar aynı şeyleri soracaksın? Cuma sabahına örtü bekleme diyorum ya zaten.
@Y_u_s_u_f1 o anlık sürpriz yağışların gelişimine göre değişecek. Ben sanmıyourm Cuma tatil olacağını etkin yağış akşam çünkü.
Bu arada radar 3 saat oncesimi gösteriyor birkac saat sonraya bakamiyozmi
Radar anlık gösteriyor. Orda yazan saat İngiltere'ye göre. Bizdeki karşılığı için 3 saat ileri sar.
Bana sormayın bu saatten sonrasını. Yarın öğleden sonra sürpriz olabilir Asıl yağışlar ise Cuma akşamından itibaren dedik zaten..
Sıcaklık ve radar takibi yapın. İş benim sözümden geçti artık sistemi yaşıyoruz.
İstanbulda an itibariyle batı ilçelerden başlayarak karayele dönmeye başladı rüzgar. Lodos'tan yavaşça kurtuluyoruz.
Çatalca 3 dereceyken, Tuzla 19 derece.
CAN hocam öyle değil yani genel bir değerlendirilme il il yapıyordun ya önceden ondan sordum ?
Yok bu sistem yapmamaya karar verdim, okunmuyor çünkü genelde. Soru-Cevap şeklinde devam
Radara bakiyom ama anlamiyom abi
Animasyona al, üstüne sarılar yeşiller gelince aksiyon olur işte :D
@Keskekaryagsa anlık sıcaklığı takip etmek için MGM'den kendi istasyonunu bul.
Aksiyon yaklaşıyor. Radardan geleni takip et.
Yusuf MGM ya da google hava durumuna bakma
https://www.windy.com/tr/-Hava-radarı-radar?radar,37.835,27.132,8
Bak burdan senin evinin üstündeki radarı ve uydu görüntüsünü görebilirsin. Buradan takip et soracak bir şey yok.