CAN hocam karadeniz için bir açıklama yapıcakmasinm
Ne açıklaması yapayım daha dün zaten sordun cevapladım. Ben öyle dakika başı revize yapmam noktayı koydum mu koyarım. Sürekli açıklama beklemeyin ne dediysem odur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN hocam karadeniz için bir açıklama yapıcakmasinm
Ne açıklaması yapayım daha dün zaten sordun cevapladım. Ben öyle dakika başı revize yapmam noktayı koydum mu koyarım. Sürekli açıklama beklemeyin ne dediysem odur.
sizden ricam yöneticiler izmir ile ilgili oraj gelişmelerin aktarir misinz ve bir tane site 2. Dereceden uyari vermis yabanci bir site ismi ne bana soyler misiniz rica etsem Saygılar
RADARI TAKİP ET Dedik ya Yusuf. Al bak yağış kütleleri oluşuyor işte.
Yok hocam kar yarın başlamıcakmı hocam yağmaya saat kaç gibi başlar onu soruyorum ben hocam
Yarın Cuma mı ? :D :D
Yarın için bir şey diyemem radara bakarsın göreceğin yağış ve kar sürprizin olur.
Cuma akşamı asıl kar geliyor.
Tamam hocam bu akşam tekrar sorarım ben hatırlatmak için
Bu akşam neden soruyorsun yahu Cuma sorsan neyse :D
Yarın tahminen saat kaç gibi başlar hocam kar Kocaeli’de
Etkin yağış akşam işte. Hava karardıktan sonra. Radar takibiyle bakarız tam saatine.
Ama soğuğu daha geç sokmuş öğlen başlayacak olan kar şimdi akşam saatlerine kaydı bu Kocaeli için zarar değil mi
Zararı falan yok ben sana cm verdim arkana yaslan Cuma da uyumazsın artık bize fotoğraf atarsın.
Sistemde kötüleşme olmadı iyileşme oldu. Sen baştaki siklona bakıyordun da kaç gün önce dedim zaten onu unut diye. Bir bildiğim var ki diyorum.
@Y_u_s_u_f1 örtüde erime olmayacak çünkü etkili yağış Cuma akşamı başlayacak zaten. Öncekileri görüntü ve ana yemek öncesi aperatif olarak düşün.
@Keskekaryagsa Hocam izmir konusunda ne diyebiliriz ki radarı takip edin işte aksiyon var
@Y_u_s_u_f1 sen bana soru soruyorsan bana güveniyorsun demektir. Çok hafife aldın herhalde beni insanlarla samimi olunca. Kaç senelik tecrübe ve bilgi birikimim var rahat olsana. Bu saatten sonra kötü yönde değişim olmaz.
@Y_u_s_u_f1 En az 15 cm. DEK kütlelerine göre 20-25 cm gören yerler olur.
Abi 5-7 cm dedin inşAllah senin dediğin olur ecmwf kar haritasında Avrupa yakasına baktım buralara 2-3 cm vermiş 8 şubat için.
Kar haritasına bakma :memnunseytan:
Sizlere Azerbaycandan Salamlar olsun.Ayin 8 - 10 arası Bakü'de karla ilgili ne diye bilərsiniz?Bura da qar yağarmı örtü olur mı? Önceden teşekkür edirem.
Pazar Pazartesi günü Karla karışık yağmur görülebilir fakat kar örtüsü beklemiyorum, zor biraz kardeşim
Radarı takip etsene yahu biz bilemeyiz ki onu daha :D
Siklon merkezi yavaş yavaş üstümüzden geçiyor, rüzgar dönmeye başlar. Sıcaklıklar akşama kadar düşecektir ama kar beklemeyin bugün.
Kemal Ensar Cumayı Cumartesiye bağlayan gece uykusuz kalmaya değecek bir gece..