CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
@Keskekaryagsa
Radarı takip et buradan. Kütleleri görürsün.
-
-
@Kartal3434 GFS paylaşımını sabah 06:30 da size devrediyoruz hocam.
İyi paylaşımlar, kolay gelsin şimdiden, hep birlikte profesyonel bir ortam için adım atalım :hoscakal: :alkıs:
-
EnesT_ DEK'lerin kaderi ancak radar takibiyle şekillenir.
-
Anadolu yakası 10 cm üzeri müthiş bi görüntü çıkacak gibi avrupadan beklemeyelim ??bence
Sence mi? Ben tahminimi yapmışım tahminci olarak. Sen de yapacaksan konu açık bak :D
-
cuma cumartesi daha kuvvetli kar yağışları
Zaten öyle
-
Hayırlı geceler herkese. Sitede anlayışsız dik görüşlü şahısları istemiyoruz memnun olmayanın yolu açıktır.
-
Hayırlı geceler HS
-
Eren_GDZ ne düşünebilirim ki ben zaten Perşembe bir halt beklemiyorum :D
-
Eser14 Perşembe akşamdan itibaren düşecek her yağış kar olur.
-
evet arkadaşlar can abi ayrıca istanbul belediyesinin kadrolu temizlik elemanı dır çok titizdir her şeyi siler.Yani bunu söyleyeyimde bilin.
Ahahahahah :D
Kusuruma bakma ya ortamın karışıklığına katlanamıyorum. Forumu düzenli tutmak lazım yoksa ortalığın ne kadar karışacağını bilemezsin.
-
@Express yeni bir tarih aralığı belirttim. Endekslere ve son verilere göre 18-22 Şubat aralığı uygun dedim. O tarihlerde böyle doğulamayla batılamayla saçma işlerle uğraşmayacağız hayırlısıyla.
Marta dair de umutlarım yüksek.
Şuanda etkileneceğimiz sistemin endekslerin fırlayışı nedeniyle batı kesimlere çok yaramayacağı zaten belliydi, biz de ne kadar yararlanabilirsek o kadar yararlanmaya çalışıyoruz.
Bu soğuk salınımın 3 senedir gelen en etkili salınım olduğunu da unutmamak gerek.
-
@Express istediğin kadar tahmin belirt, istediğin kadar fikir sun ama senin için açılmış konudan yapacaksın bunu. Diğer insanlara hitap etme sorumluluğunu ve tahmin sunma sorumluluğunu tahmincilere bırakacaksın. Ortamı karıştırmayacaksın.
Eğer anladıysan derdimizi konu dışı mesajları sileceğim. Sana özel bir yaklaşım değildir bu yaptığım. Kim olursa olsun böyle davranırım.
-
Hocam unuttum demin sormayı şimdi bu kar yağısı için gölün az çok bir artış olablir mi ?
Olacaktır tabi. Göl etkisi ve Deniz etkisi yağışlar görülüyor ülkemizde çokça.