500 hpa sıcaklığı kaç tı bakamadım
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
can abi 15 gunluk kar haritası atarmsn
-
Muhammed Ali sistem güçlü olduğu için 0 rakımda bile saf kar ve yerde ince de olsa örtü bekliyorum.
-
Toca_Tr23 hocam Cuma günü kar yağışları olacak gibi duruyor. Örtü olur.
-
Merhaba Kardeşim Perşembe pek etkili bir yağış beklemiyorum fakat Cuma akşamından itibaren olacak yağışlarda her yeri beyazlatabilecek potansiyel var. 3-5 cm derim.
-
Yalnız abim ben şuan Bulancak merkezdeyim eğitimim dolayısıyla yurtta kalıyorum cuma günü akşam tepecikte olurum
Merkez tepe fark etmez arada en fazla 20 cm oynar. Her türlü 30 cm alıyorsun :D
-
akomun web sitesinde şehrin merkezlerinde dahi kürenebilecek kadar kar yagicagi soylenmis ve cumartesi gunki kar miktarini arttirmislar
Mantıklı bir karar. DEK kütleleri güçlü vurursa anında beyazlatabiliyor.
-
Peki gücü nedir CAN hocam
Gücünü kim bilebilir ki şimdiden? Ben soğukların en az önümüzdeki sistemdeki kadar kuvvetli olmasını bekliyorum şahsen
-
Sıradaki sistemin tarihi 18-22 Şubat civarı olabilir. İhtimal %60.
Buraya da atalım bari :D
-
Sıradaki sistemin tarihi 18-22 Şubat civarı olabilir. İhtimal %60.
-
Hiç yoktan iyidir ancak ağzından 30 cm çıksaydı daha iyiydi
Allah çıkarttırmadı Eren :D
-
Giresun/Bulancak/Tepecik köyü için ne dersiniz hocam? Kaç cm kar alırız okulalr tatil olurmu??
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece kar başlar. Sonraki 3 gün devam eder.
Cuma okulları tatil edebilir, sizin orada valiliğin ya da muhtarlığın ne kadar karda tatil ettiğine bağlı değişir.
Toplamda yarım metre kadar kar bekliyorum. Bu sefer fotoğraf yollamazsan banlarım siteden he.
-
İstanbul'da kesin olarak ne gerçekleşeceğini yarın akşam modeller anca az çok gösterir, ki onda bile emin olamazlar. Radar takibi yapacak artık İstanbul.
-
İstanbul için sunduğum tahminler EN KÖTÜ SENARYOYA yakın gerçekleşirse olacak şeyler.
İstanbul Boğaz kısmının ve Anadolu yakasının Perşembe günü daha etkili kar görme olasılığı da var, ama düşük ihtimal olduğu için dile getirme gereği duymadım.
Cuma akşamından sonraki kar yağışı çok daha fazlasına gebe.
-
@Keskekaryagsa kar görüleceğini sanmıyorum izmirde. Uygun siklon yok maalesef.