fazla bi umudun yokmu abi buralar icin
Bir İstanbullu olarak senin şu boş endişeni gördükçe delleniyorum yeminle Serkan. Şurda 2 kar tanesi kovalıyoruz kafadan 10-15 cm göreceksin EN AZ. Hala aynı şeyi soruyorsun. İnsaf :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturfazla bi umudun yokmu abi buralar icin
Bir İstanbullu olarak senin şu boş endişeni gördükçe delleniyorum yeminle Serkan. Şurda 2 kar tanesi kovalıyoruz kafadan 10-15 cm göreceksin EN AZ. Hala aynı şeyi soruyorsun. İnsaf :D
Esenyurt?
Hocam akşam.
Esenler nasıl geçer
Akşam bakılır netleşince.
İstanbul/Küçükçekmece kaç cm olur? Rakım 70.
Çok kuvvetli olanlar dışında DEK sistemlerinde cm tahmini yapılmaz. Örtü oluşur net olan bişey varsa bu da o. Çimlerde, çatılarda, araç geçmeyen yollarda örtü olur.
Son verileri incelediğimde Şubatın özellikle Son haftası - Martın İkinci Yarısına kadar ciddi soğuk ataklar olabilir coğrafyamıza.
Ben açıklama yapmayacağım akşam konuyu açtığımda gelip konuma sorar isteyenler.
Ortave doğu karadenize karadenizden gelen yağışlarda çok yağar batı karadeniz ve marmaraya balkanlardan geldimmi çok yağar genelde
Bu sistem biraz daha batılarsa Ege ve Akdeniz kıyıları dışında tüm ülkeye çok yağar
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır..
Şubat 20 - Mart 15 dönemi çok fena şeyler olabilir.
:memnunseytan::memnunseytan:
CAN abi her batilamasinda ben biraz daha fazlami kar gorurum
Kardeşim batıladıkça sistemi süresi uzadığı için sen dua et daha fazla batılasın :D
CAN hocam ağzından bal damlıyor ama MGM PEK ÖYLE DEMİYOR SADECE 1 GÜN KAR yağışı var diyor
Boşversene MGM'yi :D 8-9 Şubat'ta güzel kar göreceksin.
trabzonuda biri yorumlayabilir mi
Yorumlayacak bir şey yok diz boyu kar