Toca_Tr23 Cuma günü hafif kar geçişleri olabilir gibi duruyor hocam. Ondan öncesi için sıcaklık çok yüksek.
@Keskekaryagsa İzmir'de kısa sürede yüksek miktarda yağış düşecek. Su baskını olabilir bazı bölgelerde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturToca_Tr23 Cuma günü hafif kar geçişleri olabilir gibi duruyor hocam. Ondan öncesi için sıcaklık çok yüksek.
@Keskekaryagsa İzmir'de kısa sürede yüksek miktarda yağış düşecek. Su baskını olabilir bazı bölgelerde.
Cumhuriyet mahallesi
Hocam rakımınız 1000, profilinizi de düzeltirsiniz isterseniz ona göre.
Salı Çarşamba sıkıntısız kar görürsünüz gibi duruyor. Perşembe Cuma ise yağmura dönecek büyük olasılıkla.
Valayı hocam merkez rakımı mgm 981 yazıyor bizim bildiğimiz de 914 bende anlamadım hangisi doğru
Mahalle verin bakayım rakımınıza.
Yağmur olmayaydı iyidi
Tunceli Merkez'de oturuyorsanız sıkıntı yaşamazsınız diyecektim de Merkezin rakımı 1200-1300 civarı. 914 rakımda sıcaklık sıkıntısı yaşanabilir.
Hosafi59 Avrupa yakasının sorularını yarın ancak cevaplayabilirim..
Serkannnnn Evet, Karadeniz'in diğer bölgelerinde göre daha az kar almanın nedeni rüzgar yönü.
Cagdas_165888 Bursa Kar da görür örtü de alır. Cm soruları yarın.
Sneijder10 çok rahat örtü olur.
Bilal Tan konu Boluysa yat yatağına kafanda şimdiden 20-30 cm kar hayal ede ede uyu :D
ardakvss1903s yarın daha detaylı bir biçimde bakarım Ankara'ya. Yarın akşam gel yine sor bana emin olmak istiyorsan.
Semih Ö. Zonguldak olarak en rahat en sıkıntısız yerlerden birisin sen de yatağına yat karda nasıl yuvarlanacağını ve bize nasıl fotoğraflar atacağını düşün.
EmreKaya Anadolu yakası daha şanslı, DEK kütleleriyle örtü oluşma şansı yüksek. Yarın daha net cevaplayabiliriz.
ibrahim24 Ysfbskan Çağrı Erdal bu gibi detayları yarın ancak cevaplarız arkadaşlar
@Y_u_s_u_f1 sana cevap verdim ya zaten
Ömer onu sistem tamamen kesinleştiğinde anlarız.
ErenOzbek38 o ilk siklondu işte. O siklonu tamamen unutun derim. Soğuk Perşembe Cuma girecek fakat Perşembe günü havada süzülen birkaç tane dışında etkili kar bırakacağını sanmıyorum.
Can abi eps çok iyi diyenler var acil bak
EPS ana çıktıyla aynı
Kemal Ensar İstanbul Avrupa yakası DEK'lerin kaderi için yarını beklesin.
Bana soru soracaksanız konumdan sorun. Forumun geri kalanında sorulan soruları diğer arkadaşlar cevaplayacak.
Ruzgarhakan Örtü olur, Yoğun kar görülür.