bok
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Orta karadenizin boşlukta kalması şaşılacak bi durum ilk defa bı sistemde böyle boşluk gördüm batı doğu soğuk yağış akışı olacakken Orta Karadeniz'de olmaması garip bı durum bu yağışlar kesilip üstümüzden gecmiycegine göre neden bu boşluk olur valla kursağında kalıyor insanin.
Boşluk olmasının nedeni rüzgar yönünün Karayel olması. DEK kütleleri ulaşamıyor. Samsunun önünden geçip gidiyor.
-
Trakya yine mi kuru soğuk?
Baştaki siklon dışında öyle gibi duruyor hocam. Değişebilir.
-
Ana sayfada konuların üzerinde o konuya en son kimin yazdığı yazarsa harika olur.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bilgisayarda bu özellik var fakat mobilde bu özelliğin getirilmesi söz konusu olmuyor maalesef hocam.
-
Öncelikle yağış sorunu şuan konuşulacak bir mevzu değil kafası karışık olupta soruları olan modeller var. Önce bi cevaplarını bi verelim yağış pazartesi netleşir
Bu yüzden Pazartesi noktayı koyuyorum :memnunseytan:
-
Forumda olmasını istediğimiz özellikleri istekleri nereye, hangi konuya yazıyoruz ?
-
Adam tahmin yapıyor.
Ayrıca ben sistem derken en etkisiz olanını da dahil ediyorum.
Kıyrıtık hale gelme ihtimali (ıcon, ukmo) var tabii ki. Eren'in temkinli olması güzel.
-
Bazılarınız kırılıyor, alınıyor olabilir de kurallar basit açıkçası.
Bir şeyler yazacaksanız konusuna yazın. Burada daha çok sistemler, hava durumu dışında muhabbet edin.
Şehriniz hakkında mı konuşacaksınız? Konusuna yazın.
Model mi yorumlayacaksınız? Konusuna yazın.
Tahmin mi yapacaksınız? Konusuna yazın.
Böylelikle ortamda karışıklık önlenmiş olur. Bunu daha fazla tekrarlamak istemiyorum mesajlarınız silinirse laf etmeyin sonra.
-
Yapıyorum
İyi bakalım o zaman burada yapmazsan seviniriz.
-
Neden ?
Bazı şeyleri onlarca kez desem de anlatamadığım için olabilir. Forumda yazı yazacaksanız kurallara uyun
-
5 Şubat Sistemi'nin:
Gelme Olasılığı
%99
Sahillerde Kar Olasılığı
%80
Efsane Olasılığı
%25
-
Hayır çünkü sonra telafi ediyoruz
Telafi etmek değil olay aynı hatayı onlarca kez yapmak :D
-
İyiakşamlar arkadaşlar Konya Afyon bölgesi bu sistemde nasıl güzel kar alırımı
Hocam etkilenirsiniz gibi duruyor. Siklon konumuna göre netleşir.
-
Sizin aileniz yapmamanızı söylemelerine rağmen aynı hataları yapmanız yüzünden çok kızıyor mu?
-
can abi sistemin guclenme sansi varmi
%70 güçlenecek. Gelmeyecek diyenleri pistten alalım.