Bu arada bu verdiğim rakamlar güncel GFS modeline göre. Sistem netleşmedi kesin diyebileceğim zaman söylerim.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
En az 10 cm garanti o zaman? (Şuan için)
20 cm
Hocam sizin ağzınızdan Zonguldağı duymak isterim
30 cm üzeri
-
Can abi Kocaeli ne durumda örtü vs?
İstanbul'dan daha şanslı duruyor şuanlık.
-
Daha önce de dediğim gibi sistemin tahminini yapmayacağım.
Konuya gelen sorulardan cevaplar veririm.
-
Gem nasıl şuanlık CAN
Kötü
-
Aynısını ben dedim önceki sayfada abi nediyon yav
Napabilirim
-
Bu arada GFS Bozsaydı korkardım ama UKMO bozunca pek kafama takmadım açıkçası. 96. saattikteki ufak bir detay yüzünden bozmuş. Saçmalamış biraz.
Ecmwf'ye bakalım.
-
CAN hocam son bir soru bu akşam maç ne olur? ?
Konusu var Futbol konusu.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Virüsün öldürme oranı %2.1
-
Bir daha yağıştan falan bahseden olursa silecem mesajını bu arada. Sistemin gelip gelmeyeceği kesin değil daha 5 gün var yağış yağış da yağış. Başım şişti boş konuşmalardan.
-
Biraz mantıklı düşün @Y_u_s_u_f1 burada şuan bahsedilen forumun muhabbeti de yapıldı. Oradaki yönetici adam gelip bu muhabbeti görse, Erenin gidip şöyle böyle yazdım demesini görse, ya da buradan başka birinin orada trollediğini görse açık ve net bir biçimde bizim (yönetim) tarafından gönderildiğini düşünür. Biz de boş yere düşman edinmiş oluruz.
Bu yüzden söylüyoruz normalde başka forumlardan burada söz etmek dahi yasak.
-
Öyle bişey yazmadım zaten neden uyardın ? sohbet konusu yok o forumun
Uyarmadım. Haberiniz olsun yani.
Başka ortamlara bizdeki üye gidip ortalığı karıştırırsa doğal olarak buradan da uzaklaştırılır.
Düşman forum olmak istemeyiz kimseye.
-
Bu arada Eren başka forumlara gidip provoke edici ya da dalga geçmek-trollemek amacıyla yazılar yazmayın. Buradan da uzaklaştırılırsınız haberiniz olsun.
-
Can abi ne yazdım bak nasılsa banlayamıcan beni orta yetkin yok çünkü :'D
Ohoo gördüm çoktan burada banlarım ben de.
-
@Y_u_s_u_f1 seni banlıyorum kaşındın gel buraya bakalım