GFS öğle güncellemesindeki gibi gelirse Avrupa yakası Radarda 1-2 tane kütleyi kovalar. Anadolu yakası daha sık kütleler alır. Kocaeli gömülür.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Can abi 2018 1 mart sisteminden daha iyi örtü yapar mı 8 cm civarında örtü olmuştu öğleden sonra hepsi erimişti
Çok daha fazla örtü yapar erime falan yok ki daha bu sistemin kesinleşmiş hali değil.
UKMO ya da GEM gibi gelirse ortalık yıkılır.
-
hocam hocam bu güncelleme ne ya
Adapazarı mükemmel olur valla ya
Adapazarı gömüldü şuan
-
Deklerle birlikte buralar kopacak son güneşli havaların tadını çıkarın
Aslında dekler varken de güneş açıyor da neyse, Kar toplar o zaman :D
-
Öyle bir şart yok açıkçası. Aranızda isim koyacaksanız koyun da mantıklı bir şey olsun en azından.
Oyunlarda kullanacak nick mi buluyoruz burada NightWish ne kardeşim?
-
Sistem bizim sistemimiz can abi :-D sen de söyledin ben de kopya çekmedim çekseydim diğer arkadaşlarda bir anda derdi şubatın ilk haftası kar geliyor diye
Yahu sistem sahipliği mi yapıyoruz hala :'D 20 Ocakta demişim işte sinyali alıp.
Sahipliği pek de umurumda değil fakat site olarak ne isim koyarız bilmiyorum şuan.
-
Nightwish reis geliyor. Türkçesi: Gece arzusu
Güzel isim ama bu sisteme isim koyar mıyız bilmem. Bir anda ortaya çıktığı için daha çok bu yönde bi isim düşünürsek daha iyi olabilir. Türkçe tercihimiz tabii
-
İnat ya yemin ederim inat. Köy lan artık şu kar ikonunu!
Koyamaz ki, sisteme 3 gün kala falan anca görürsün. Devletin kurumu mecbur temkinli olacak.
-
Mgm ne yapıyorsun :D
Ohoo Yoğun kar ikonu yok beğenmedim :memnunseytan:
-
Sistemin adını: NightWish koyuyorum.
-
Yavaş yavaş öğle güncellemesi yaklaşıyor haydi arkadaşlar sistemi alalım artık =D
Sistem gelecek kar da göreceksin ama hedef efsane :D
-
Ecmwf Ens toplam kar haritasını atarmısınız Can hocam
Attık ya hocam Ücretli veri konusuna bakarsanız?
-
-
2. Senaryo İstanbul için iyi değil bu arada. Karadeniz coşar orası ayrı.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Ecmwf ENS toplam kar ve yağış.