Ben şimdiden 5-10 Mart arasını alayım da.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ana senaryo en sıcak senaryoyken -10 altına inen senaryoların fazlalığı dikkat çekiyor.
Diyagram da GFS diyagramından çok daha iyi. Ortalama -3 -5 civarı geziniyor 6-9 Şubat aralığında.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Güncel Ecmwf Diyagramı.
Ana senaryo en sıcak senaryo çıkmış.
-
Hocam kara çevirdi. Ama suludur diye düşünüyorum. Yoğun yağıyor
Sulu. Tutmaz o sıcaklık düşmeli daha.
-
CAN hocam yağmur yerini yavaş yavaş kara bırakıyor..
The content cannot be displayed because it is no longer available. :okey: :okey:
-
can abi bizim icin umut varmi
The content cannot be displayed because it is no longer available. :olumsuz:
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. :memnunseytan:
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hocalarım sizce bu kadar yağmurun üstüne kar rahat tutar mı öğlenden beri kuvvetli yağış var. Ama şu saatlerde yağmur daha da kuvvetlendi
Sıcaklık düşmeye başlamış. 0'a indiğinde kara dönecek ve tutmaya da başlar.
01:00 civarı düner diye düşünüyorum. Sıcaklığı takip edelim.
-
WHO'nun kendi sitesinde henüz Olağanüstü Hal'le (Acil Durum) ilgili bir şey göremedim Mkaymaz21
Kaynağını da atarsan iyi olur haberlerin.
-
* Günü Covid-19 Güncellemesi
Yeni Vaka Sayısı
*
Yeni Ölüm Sayısı
*
Toplam Vaka Sayısı
*
Toplam Ölüm Sayısı
*
İyileşenlerin Sayısı
*
İyileşme/Ölüm Oranı
* İyileşme
* Ölüm
Dünyada 10,000'den Fazla Vaka Sayısı Olan Ülkeler
*
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu arada sabahki Ecmwf diyagramı böyleymiş. Ayın 6sı ile 9'u arası hamak oluşmuş. GFS diyagramından daha iyimiş.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu da geceki diyagramın beleş versiyonu. Ücretlisi çıksın atarım. Ecmwf EN SICAK senaryo çıkmış.
Sistem için umut var.
-
Konuda Komplo teorisi görmek istemiyorum arkadaşlar. Yalnızca resmi bilgilendirmeleri yazalım.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 2019-nCoV (Wuhan coronavirus) son güncellemelere göre yayılma hızı bir nebze azalmış gibi duruyor fakat onbinleri görürüz gibime geliyor. Yüz bin görülür mü bilmem ama virüs hızlı yayılıyor.
Tedavilerin artması güzel bir haber.
Dün de dediğim gibi, hastalar %20 ağır zatürre ve akciğer yetmezliği geçiriyor. Bağışıklığı dayanamayan (normalde zayıf bağışıklığa sahip olan) hastalar dayanamıyor. Çoğunlukla yaşlılar hayatını kaybediyor.
Bu arada ölüm oranını yüksek bulanların haberi olsun, Çin'de normal grip yüzünden 2019 Aralık ayında hayatını kaybedenlerin sayısı bu virüsü kapanlardan daha fazla. Ölümler artacaktır fakat çok abartılacak bir durum yoktur.
-
Ecmwf
The content cannot be displayed because it is no longer available. ENS
The content cannot be displayed because it is no longer available. Paylaşmaya değecek güzel bir şey de yok zaten de, En azından Ecmwf'den daha iyi ENS.