Tokatli60 gece saatlerinden itibaren. Bembeyaz bir güne uyanırsın..
Sneijder10 Erbaa'nın rakımı düşük olduğu için kar yağışı göremeyebilir. Sulukar-yağmur görebilir sadece maalesef.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTokatli60 gece saatlerinden itibaren. Bembeyaz bir güne uyanırsın..
Sneijder10 Erbaa'nın rakımı düşük olduğu için kar yağışı göremeyebilir. Sulukar-yağmur görebilir sadece maalesef.
CAN hocam orası helen yayı adında bir bölgeymiş benim twitterda takip ettiğim bir kişi helen yayındaki depremin marmara depreminden daha büyük olacağını söylüyor
Takip ettiğin kişinin dediği doğruymuş o zaman. Akdeniz'de çok büyük (M8.0>) depremler üretebilecek dalma-batma zonları var.
Kar konusunda en cimri model olan ICON bile güzel kar vermiş.
CAN hocam yine çukurda kalma işi olmaz değil mi
Yok yok rahatta kal :D
Kahinlerimizden biri konuşmaya başlamış :D
M5.8'in ardından peş peşe 3'lük depremler geliyor bölgeden. Tehlikeli noktalar buralar.
Hocam Tokat'a ne dersiniz mgm uyarı yaptı sizce de öyle mi yağarsa güzel fotoğraflar atarım galiba sibiryali60 hesabıma dönüp atarım ?
Kardeşim boşver uyarıyı yarım metreden fazla kar geliyor fotoğraf çekip buraları doldur :D
Kötü mü yani ?
Kötü-iyi yorumu çıkmaz pek, İzmir'den falan hisseden olmuş yani daha fazla alanda hissedilmiş olabilir
Bu bölgede büyük deprem potansiyeli var
kar yağarmı yani daha hiç kar göremedim bu sene ne biçim bir sene bu ya daha önce hiç böyle olmamıştı
Takip ediyoruz işte, modellere yansıyor bir sistem.
Derinliği bayağı az vermiş.
Hocam Batı Karadeniz için son görüntülerde ne diyorsunuz sabrımız kalmadı cidden
Ahahahah
Belirsizlik diyorum.
can abi kocaelinin hala şansı varmı rakımım 115
Ne gibi?
Birde hocam kar haritasının linkini atar mısınız
Linki yok ücretli.
Batı Karadenizde dahilmi hocam