Bu kütleler Zonguldağa kar yağışı getirecek mi hocam
Zonguldak 130 rakım anlık 5.5 derece, nem %69, dewpoint 0 derece. Şu sıralar KKY olur en fazla, dün de dediğim gibi kar şartları hava kararınca.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu kütleler Zonguldağa kar yağışı getirecek mi hocam
Zonguldak 130 rakım anlık 5.5 derece, nem %69, dewpoint 0 derece. Şu sıralar KKY olur en fazla, dün de dediğim gibi kar şartları hava kararınca.
Can abi sınır dışındaki yağışları da görebileceğimiz bir radar var mı daha iyi öngörü oluşur.
Sınrdışı pek önemli değil ama Windy radarını kullanabilirsin
cephe girişi meydana geldi, Deniz etkisi kütleler de Batı Karadeniz'de oluşmaya başlıyor.
Can abi Kocaeli Gölcük nem ve dewpointe bakar mısın nolur.
Sıcaklık 7.7, Nem %74 Dewpoint 3 derece. Sıcaklık akşama doğru düşmesini bekle
Konumum 7 derece, Nem %54, Dewpoint -1 derece. Yağış olsa kar olur
Yağışlar ne zaman başlar Avrupa yakasında yada baslarmi
Geceye kadar bir şeyler görme ihtimali var. Radar takibi yapacaksınız artık
Zonguldak hava açık şuan kar mar yağmaz
Deniz etkisi devreye giriyor.
Görülecek kar yağışları zaten deniz etkisiyle görülür dedik. Biraz geleyana gelmeden radar takibi yapalım.
yine husran
Zaman var, sabredelim. Sistem yeni giriyor sıcaklıklar düşecek.
Ben şuanda itibaren bekliyorum havada bir şeyler yanlış mı yapıyorum hocam
Asıl soğuma havanın kararmasıyla giriyor. Şuanda da bekle istersen ama en fazla graupel veya yağmur görürsün.
@Y_u_s_u_f1 Kocaeli'nin de tek tük kütlelerden etkilenme şansı yüksek daha önce dediğim gibi, gece saatlerine kadar gözün radarda olsun.
Bugün öğleden sonra istanbul anadolu yakası ve marmaranın doğusunda az da olsa kar geçişleri olabilir. Rakım 100 m üzeri havada da olsa kar görme şansı var.
Akşam saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar İstanbul Anadolu yakası ve Boğaz kesiminde hafif kar-kky geçişleri olacaktır.
Malesef bizim burda hic yagacaga benzemiyo sicaklik yulsek
Öğleden sonrayı bekle.
CAN bu güncellemeden sonra senaryolara bakmama gerek varmı :D
Salla eren yat uyu, çok fazla izlanda örümceği var modeller sittin sene çözemez şu sıralar sistem falan :D