Bu arada MGM'nin öyle yapmasının nedeni Bartın Merkez'in daha iç kesimlerde olması. Bartın yağış olarak da daha fazla etkilenebilir.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam Bartın Merkez dahil yoğun kar ve kar ikonu koymuş 24 saate Zonguldakla aynı konumda ve rakımı da aynı neredeyse Zonguldak Merkez'de kar ikonu yok onu kastettim.Yan yana iki şehirden bahsediyoruz.Burada Bartın Merkez rakım sayılmaksızın yoğun kar koyulmuş.
100 rakımda örtü alırsın.
-
Yine başladık gaz vermeye
-
AKOM İstanbul'a yarın ve Cuma sabahına kadar aralıklı kar yağışı uyarısı yapmış
-
can hocam bi gfs güncellemesi son saate bakarmısınız orda bi sistem belirtisi var sanki
Bu görüntüden ekmek çıkmaz hocam
-
Tarih 22 Ocak 2020
2019-2020 Kış Sezonu'nda İstanbul Merkezinde Karlı Geçen Gün Sayısı:
0 (Sıfır)
-
Can abi dun aksam bize kar gosteren google yandex yok etmis yaaa
Boşver google yandexi
Kar görürsün.
-
Bu sene cok bahsiziz abi ya bak butun karadeniz kar var bizim samsun sansiz ?
Deniz etkisi için rüzgar yönü sıkıntı Samsun'da. Kuzeydoğuya bakan tek şehir ve karayelli sistemlerde doğal olarak bu sıkıntıyı yaşıyor.
-
Hocam bugün Giresun Bulancak bayındır köyüne yağış olurmu yani bulancağın üzerine yaklaşan yağış kütlesi felan varmı ?
Yarın öğleden sonra var
-
Serkannnnn Samsun önceden de bahsettiğim gibi Karadeniz'in şanssız 3 5 lokasyonundan biriydi. Kar göreceksin ama ne kadar tatmin olursun bilemem
-
Bu gfs biraz daha zorlara orta karadenize kar vermiyecek
Bir sıkıntı göremiyorum, Karadeniz bölgesi kar görecek rahat bir biçimde.
-
Hocam Giresun/Bulancak bayındır köyü bulunduğum konuma ne kadar kar yağaşı olur hem rakımına bakıp hemde kar konusunda beni bilgilendirirmisiniz rica etsem?
Perşembe öğleden sonra başlayan kar yoğun bir biçimde Cuma öğleden sonraya kadar devam eder. Birikim 20-30 cm'yi geçebilir. fotoğraflarını bekliyorum.
Rakımın 990, Düzenledim profilinden.
-
Ankara için 10+ cm üzeri kar alabilecek bir sistem var mı?
Görünürde yok, takip edelim.
-
İyi geceler, can abi Ataşehir de havada da olsa bir iki tutam kar görme olasılığı varmı? Varsa ne vakitler olabilir..
Perşembe akşamından Cuma ilk saatlere kadar bir ihtimal ufak tefek kütlelerden etkilenebilirsin.
-
Zonguldak adına tahmininiz bu güncellemeden sonra da aynı değil mi hocam
Aynı..