ECMWF güncellemesi soğukları törpülemiş mi bana mı öyle geldi 24ü için
Ara saatlerde kalıyor. 14-16 saat -8 var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF güncellemesi soğukları törpülemiş mi bana mı öyle geldi 24ü için
Ara saatlerde kalıyor. 14-16 saat -8 var.
Bundan sonra yaşanacak sistemlerde bölgelerden genel olarak bahsedeceğim. Ayrıntılı şehir analizi yapmayı düşünmüyorum.
Buradan bana doğrudan sorulacak sorulara ayrıntılı cevaplar veririm.
Bu arada Zonguldak Merkez şuanda 1,5 derece biraz önce buz yağıyordu dolu gibi ama kar değil yükseklerde kar yağıyor mu diye düşünüyorum radar da orta kuvvet yağış diyor.Acaba sürpriz olup da kısa süreli sulu kar yağışı filan görür müyüz.Gece 1'de yağış kesiliyor.
Sıcaklığın daha düşeceğini sanmam.. Soğuklar çekiliyor artık.
hocam gfs aksam MARDIN icin nasil cikti
Hafif kar vermiş bu sefer GFS sizin oralara
ben kendi konumuma 10-15 cm bekliyorum sizinde görüşünüzü almak isterim
Ben Bolu Merkez'de kütlelerin sıklığına bağlı olarak 5 ile 15 cm arası birikim bekliyorum. Kar yere yapışır en azından sıcaklık sıkıntısı yok
Bolu merkezde çukur oluşursa deliririm can hocam beni tutamazsınız??
Artık bilemem o kadar da şanssız değilsinizdir herhalde :D Topluca gusül alın da sistemden önce.
Hocam Ordu sahilde ne kadar örtü olur
Yorgan olur. 5-10 cm garanti diyebilirim.
Tamam vakit ayırdığınız için sağolun hocam bundan sonrası atmosferin hareketi olacak.Kar yağarsa fotoğraf atacağım buraya
Vaktimiz bol olmasa bu forumu da açmazdık tabii Her şeyi yerinde yani doğru konuda yapmak şartıyla tahmin de yapabilirsiniz, yöneticiler ve diğer üyelerle sohbet de edebilirsiniz, bir sıkıntı yaşamazsınız
Hocam bir sorum daha olacaktı aklımda kaldı.Yağışlar DEK şeklinde mi olacak yoksa normal kar şeklinde mi
Sık dek kütleleri şeklinde olur. Çok şanssız konumda olup ufak mesafelerle kaçıran yerler olacaktır ama çoğu lokasyonun etkileneceğini düşünüyorum.
Samsun vezirkopru gol beldesi yeni mahalle
350 rakımınız. Yine güzel kar görebilirsiniz.
Hocam 100 civarı dediniz rakımıma Sokağı versem daha detaylı bakabiliyor musunuz ? Çaybaşı Sokak sokağım da.
Tam 100 Metredesiniz
can abi bizim rakima da bakarmisin
mümkünse ilçe, mahalle verirsen bakabilirim.
Konumunuzun rakımına baktım Semih Ö. ortalama rakımını 100 metre.
Size hala ortalama 5 cm ama hemen çamur olabilecek kar garantisi verebilirim
Siz gibi düşünüyorum hocam 200 rakım üstü zaten 10-15 cm garanti ben çok da kıyıda değilim azıcık iç kesim düşünün 200 rakıma yakın tam rakımımı bilmiyorum denize uzaklığımız var ama kıyıda değilim o kadar da
Tam konumunuzu verirseniz rakımınıza bakabilirim.
Serkannnnn 500 rakımda karın üstüne basarsın hatta hatır hutur ses çıkar