Evet şuan Giresun/Bulancak tepecikköyünde kar yağaşı başladı ve yaklaşık yarım saattir etkisini sürdürüyor ilerleyen saatlere doğru ne olur ne kadar örtü bırakır?
Radara göre birkaç saat daha sürebilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvet şuan Giresun/Bulancak tepecikköyünde kar yağaşı başladı ve yaklaşık yarım saattir etkisini sürdürüyor ilerleyen saatlere doğru ne olur ne kadar örtü bırakır?
Radara göre birkaç saat daha sürebilir.
konya durum nasıl hocam tsk
İlçe bilgileriniz nedir?
Abi burda damla yok ya konumum:Giresun/Bulancak tepecikköyü geceye doğru ne olur?
Radara göre kütleler yaklaşıyor. Sıcaklık uygun olursa KKY, Kar görürsün
Karadeniz55 hocam öğlenden sonra yağış kesilecek dedin ama hala yağış var ve kuvvetli.
Yağışın kesileceğini sanmam. Yarın da aralıklarla devam edebilir hatta.
Çektiğiniz kar fotoğraflarını atmayı unutmayın
CAN abi mükemmelsin Tokat'a yoğun kar yağışı verdiğin için :D
Olanı söylüyoruz :D
buralarda kar ne zaman başlar hocam ?
Soğuma bu saatlerden itibaren geceye kadar uygun. Kütle ne zaman vurursa o zaman.
Can usta şu gelen kütle hakkında görüşün ne bana iyi gibi görünüyor bugün yarım saat içinde kar başlayacak diye düşünüyorum modellere göre sizce nasıl
Sıcaklık uygun hocam. Radarda da yavaş yavaş inen kütleler gözüküyor eğer size kadar erimezse kar görürsünüz, tutar da.
kocaeli için radarda güzel kütle varmı varsa biri atabilirmi acaba ben bulamıyorum
Adapazarı için değerlendirmeniz nedir hocam
Düşük rakımlar çoğunlukla KKY, daha yüksekler kar görür rahatça.
23/24 .01 sisteminde zümrütevler/Maltepe anadolu yakası nasıl yağış alabilir acaba?
Anadolu yakası her anlamda daha şanslı Avrupa'ya göre. 23 Akşamı ve 24 gece İlk saatleri arasında Kar-KKY görülür.
Samsun bafra için durum nedir
Bafra Samsun'un en az kar alan bölgelerinden biri olacak gibi hocam. Yine de ince bir örtü görülebilir. Sahillerde de kar görülecektir.
@Y_u_s_u_f1 Yarın öğlene kadar yakaladığın kütleler Kar-KKY olarak yağış bırakacak.
Zonguldak için bilgi alabilir miyim?
Zonguldak: Sahillerde su oranı yüksek ama ince bir örtü oluşturabilecek kar, Yükseklerde (150 rakım üzeri) orta şiddette kar,
CAN HOCAM İSTANBUL ESENLER ALÇAK KESİMDE O KADAR ALÇAK DEĞİL :D ŞUAN YAĞMIR YAĞIYOR :D KAR OLURMU İKİNDİYE DOĞRU
Sakin olun hocam CAPS LOCK kapatın :D
Evet, soğuk girişi artıyor dediğim gibi yağış olursa akşam ile gece arası kar görülür.
Ulan şansızlığa bak karşıya yağıyor anadolu ya yağmıyo
İkindi itibariyle soğuk girişi artıyor kar görülen yerler artacaktır.
Muhammed Ali Sİlivri ve Çatalca'nın yüksekleri beyaza büründü hocam.