ay sonu istanbul bem beyaz olabilirmi?20-30 cm gibi
Bizim tahminimize göre ihtimal yüksek.
Modellere henüz yansımadı...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturay sonu istanbul bem beyaz olabilirmi?20-30 cm gibi
Bizim tahminimize göre ihtimal yüksek.
Modellere henüz yansımadı...
salı gününe kadar havada kar görebilceksiniz tutcak kadar yoğun yağmayabilir
O yağışı yağıştan bile sayamıyorum :D çok fazla hafif.
Önümüzdeki süreçte düzgün bir sistemden etkileniriz umarım
Hocam bu gece Tokat'a kar yağışı başlar mi ? Başlarsa ne kadar sürer ? Teşekkürler.
Hocam önümüzdeki süreçte Tokat'ta yağış gözükmüyor. Gözüken yağış da havadan düşerken buharlaşıp yok olacak cinsten resmen..
Havalar soğuk. Çoğunlukla 1-2 derecenin üstüne çıkamayacak gibi duruyor. Öğle saatlerinde 3 dereceyi bulup ardından yine inişe geçecektir. Geceleri buzlanma var.
samsun vezirkoprude havalar nadil abi
Havalar nedir diye sorduğunu varsayıyorum..
Havalar kapalı ve soğuk hocam önümüzdeki 5 gün. Aralıklarla yağmur ve kara benzetilen toz yağmur geçişleri olabilir.
Geceleri buzlanmaya dikkat.
pazar günü için dikmene kar yağar mı? rakım (1050+)
Yağış gözükmüyor hocam..
Nice senelere
Ana çıktıda mı yoksa senaryolarda mı?
Hepsi
ENS Control Doğru Yolda
Sıcaklık Anomalisi haritasını biraz düzenlemek gerekebilir. Rusya tarafında anomali bu kadar abartı olmayacaktır. Ukrayna ve ülkemiz için ise değerler buna benzer.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu ay sonu sistemine örnek olabilirmi
Örnek istiyorsan basınç olarak 2004'e sıcaklık olarak 1987'ye bak :memnunseytan:
Biraz abartılı da olsa çok soğuk değerler görme ihtimalimiz yüksek.
Hocam, sizin beklediğiniz sistem bu modellerde gözüken 22-25 ocakda doğuya kaçan sistem değil dimi başka bir sistem bekliyorsunuz? iyi çalışmalar
Modellerde gözüken ve doğulayan sistem aynı şekil doğulayacak. Ardından gelecek ataktan biz etkileneceğiz hayırlısıyla şu an gözüken o.
Eğer dediğiniz sistem gelirse ki(çok istiyoruz gelmesini) benim gözümde sizden başka tahminci olmaz
den başka forumda kalmaz inşallah tutar Sinan hocam
İzleyip göreceğiz Yakında modellere de yansır.