Hocalarım sanırım Bolu'nun payına düşen kısım bitti. Bugün azcik kky dışında bi yağış almadık. Bugün daha yağış görürmüyüz?
Yağış gözükmüyor daha hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocalarım sanırım Bolu'nun payına düşen kısım bitti. Bugün azcik kky dışında bi yağış almadık. Bugün daha yağış görürmüyüz?
Yağış gözükmüyor daha hocam.
İstanbul'un Avrupa yakasını Deniz Etkili Yağışlar vurmaya başladı. Dewpoint çoğu noktada uygun KKY ve Graupel Görülecektir.
Cephe yağışı İstanbul'da tamamen son buldu. Yarın sabaha kadar Karadeniz ufak güçsüz kütleler üretmeye devam edecektir. Kütlelerin vurduğu yerlerde KKY-Graupel görülebilir.
Yok abi lahmacun olacak uzun zamandır yemedik görmedik
Bakalım bakalım.
Pidemi olacak yoksa oda
Sucuklu olanından.
Bende 28 ocak için söyledim
Sen rahat ol -4 olur sana -24
Sen ne Diyosun abi - 4 ler gelicek kar mar yok o tarihte
=D
10 Ocakta aysonundaki sistem belli olur diyor Eren :D
sağol abicim cevap için peki SON SORUM 5 GÜN sesimi çıkarmayacağım
Ay sonu senin sisteminde izmire kar son verilere göregörünüyor mu
Afrika sıcakları geliyor hadi hepimiz ağlayalımn pide pide kır pidesi
İstanbul için hala geçerli demi dünkü tahminleriniz
Geçerli. Yarın ve 9 ocak ilk saatlere kadar İstanbul'da KKY, sulukar görülebilir.
Hocam bu gece etkili bir kar yağışlı görülür mü
Hocam modeller yağış vermiş ama radara bakınca boş olduğunu görüyoruz. Sıcaklık uygun radarı takip edin yarın da dahil olmak üzere.
Vay be Tokatlılar burayı basmış
bugün baya rüzgar vardı fırtınamsı. Ben şahsen Tokatlı olarak kara hasret kaldım ismimi biraz hasretimden dolayı yaptım. Neyse abilerim yeniyim. Ben de soruyum :). Tokat'ta son durum nedir ? Saygılarımla
Yazıp çizmeye değecek bir şey yok maalesef hocam Ayazlı geceler soğuk günler..
Arkadaşlar yarın İstanbulda kar sürprizi olabilir deniliyor dogrumu
Bu geceden yarın geceye kadar İstanbul sürprizlere açık. Paylaştık burada dün zaten bu olasılığı.
Selamın aleyküm arkadaşlar Turhal/Tokat ve Merkez/Tokat ne olur ?
Hocam bölgenizde yağış yok pek, olsa da sıcaklık sıkıntısı olur yağmur, arada bir sulukar görürsünüz.
Yıldızları sayabilir derken abi
Adı üstünde, bir ilçede yağış varken diğer ilçede bulut bile olmayabilir. Hiç yağış alamayabilir. Yağışların rotasına bağlı.