Dostlar Karaman/merkez için düşünceleriniz nedir ?
Hocam Karaman Merkez'de çoğunlukla yağmur-karla karışık yağmur, sıcaklık düştükçe su oranı yüksek kar görülür Çarşamba-Perşembe.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDostlar Karaman/merkez için düşünceleriniz nedir ?
Hocam Karaman Merkez'de çoğunlukla yağmur-karla karışık yağmur, sıcaklık düştükçe su oranı yüksek kar görülür Çarşamba-Perşembe.
işte böyle bir mesaj bekliyordum
esenler ne olur abi saf kar mı kky mi
Hocam özellikle bahsettiğim saatlerde su oranı yüksek kar görülebilir.
Bu arada uyarmakta fayda var, Deniz etkisi yağışlar ufak kütleler haline gelecektir yani bir ilçede kar görülürken diğer ilçe yıldızları sayabilir. Herkesin haberi olsun!
Abi tam kıyısında değil ama biraz uzak. Gerçekten kky oluyor
İnsanlara anlatamıyorum işte KKy ve Kar yok bana göre.
Hocam Kocaeli/Gölcük şuan burda kky oluyor sabaha karşı yağış güzel olursa ne gibi sürpriz yaşanır görsel şölen olur mu
Dewpoint 4.9 Derece, KKY'yi bırak Sulu Yağmur bile Zor. Rüzgarla savrulan ince yağmur tanelerini kar sanıyorsunuz. Sinan de bu tuzağa düştü.
Kocaeli'de kar veya kky beklemiyorum maalesef.
Hocam mgm o kadar yoğun kar uyarısı verdi uyarı tutmadı konuma kar yağma ihtimali var mı
Çerkezköy'ü benle doğrudan bağlantılı olduğu için tüm gün takip ediyorum. Kuzeyimizdeki Tekirdağ/Saray soğumadıkça ve orada kar başlamadıkça Çerkezköy'de başlaması da çok zor.
Yoğun kar yağışı yok bana göre buralarda. Gece geç saatlerde veya sabah erken saatlerde sıcaklık düştüğünde kar yağacaktır ama.
İstanbul Özel Son Dakika Değerlendirmesi:
7 Ocak: İstanbul'un En Batısı (Silivri, Çatalca)'da KKY ve Kar Yağışları Görülecektir
8 Ocak Sabah-9 Ocak Sabah Saatleri Arası: İstanbul'un Tamamında Kar Şartları Oluşacaktır. Karadeniz Üzerinden Gelecek Deniz Etkisi Yağış Kütleleri Nereyi Vurursa Orada KKY ve Kar Görülecektir. Özellikle 8 Ocak Akşamı ile 9 Ocak İlk Saatleri Arasında Sahiller Dahi Havada Kar Görebilir!
Alıntıdır
CFS Ocak 20-26 ve 27-2 Şubat arası anomali. Güçlü sistem emareleri çok fazla
Hocam peki cuma günü için ne durumda mgm cuma kar yağışlı demiş.
Cuma yağış gözükmüyor.
CAN hocam Tokat/Merkez için Perşembe günü kar yağışı ihtimali ne durumda ?
Sıcaklık hadi neyse 0-1 arası diyelim de, yağış çok hafif be hocam. Yağış sıkıntısı yaşanabilir.
hava ince yağmyura döndü 30 dk dır acaba CAN bugün öğleden sonra mı bekleyebilirz yoğun karı yoksa aralıklar la gelip gider mi ?
Sıcaklık 0'a yaklaşınca yağmura dönme durumu olmaz. Sabırlı olun takip edin sıcaklığı.
Sıcaklık 4 derece oldu. Dewpoint 1.2. Konumumda KKY şartları bozdu yarın sabah erkenden kalkıp bekleyeceğiz artık
Hava da tuhaf bir yoğun kara dönüyor sonrası ise yağmur oluyor bir süre tekrar dönüyor, bir de hava bol bol gürlüyor
bu gürleme kara etkisi olur galiba CAN ?
Gürlemenin pek bir etkisi olmaz anca yağışı yoğunlaştırır. Sıcaklık düşünce kar-yağmur döngüsü durur. Sıcaklığı takip edin
Karla Karışık Yağmurlu