1.7 derece olmasa iyidi
İlerleyen saatlerde sıcaklık düşebilir takipte kalın ve dışarıyı izleyin Yağış yoğunlaşacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1.7 derece olmasa iyidi
İlerleyen saatlerde sıcaklık düşebilir takipte kalın ve dışarıyı izleyin Yağış yoğunlaşacak
Silivri/Çanta Modellerin beklediği: 6 Derece, Gerçekte Olan: 3 Derece
Bakalım bolu nasıl olacak
Bolu yarın daha şanslı. Sıcaklık 1 derecenin üzerine çıkmazsa kar yağışı görürsünüz. Salı Çarşamba sıcaklık çok yükseliyor kar çok zor maalesef.
9 ocaktaki ull gfs gece guncellemesinde baya bir güçlenmiş orta ve doğu Karadeniz sahillerine sürpriz yapabilir diye düşünüyorum 500 soğuğu da iyi sizlerinde görüşlerinizi merak ediyorum
ULL olduğu için çok oynak olabilir. Ayrıca -8 bile ancak KKY yapabilir diye düşünüyorum Orta ve Doğu Karadeniz normallerin çok üzerinde sıcak.
Ensemble Modellerine göre ay ortası da serin ama yüksek basınçlı taraftayız.
Ayın 20 ve sonrasında ise yüksek basınç İskandinav tarafına kayabilir gibi duruyor. Ucu bayağı açık.
CAN önümüzdeki 3 gün içersinde denizlinin merkezi şiddetli rüzgar alır mı acaba?
Denizli'de kuvvetli rüzgar durumu yok hocam.
CAN hocam Tokat'ta son durum nedir kar yağışı bakımdan. Hayırlı akşamlar.
PErşembe hafif kar yağışı ihtimali var kesinlik yok takip edelim..
istanbulda nerelere kar bekleniyor?
Bir ihtimal Silivri ve Çatalca'da sulu kar görülür.
peki hocam bozdağ 'ın eteklerindeki birgi yağış alırmı bu sistemden
Hocam maalesef sıcaklıklar kar yağışı için fazla yüksek kalıyor.
Hocam MGM tekirdagın dogusuna (saray cerkezköy kapaklı) yogun kar uyarısı vermiş sizce dogrumu
Saray ve Kapaklı daha olası ama Çerkezköy'de aksaklık yaratacak kadar kar yağışı beklemiyorum.
20-30 cm nedir hocam o anca dağlara yağar inşallah olur da ama hayal geliyor
Ben kötü olasılığı söyledim, 40cm veren model de var 4 farklı kaynaktan gördüklerime göre ya sıcaklık 2 derece civarına çıkacak ve sulu kar göreceksiniz ya da 0-1 derecede kalacak ve çok yoğun kar yağışı alacaksınız
Toca_Tr23 hocam son güncellemeler size 20-30 cm birikim vermiş. Pazartesi hava daha aydınlanmadan başlayacak yağış Salı öğlene doğru biter. Sıcaklık 0-1 dolaylarında gözüküyor siz de takip edin, eğer artmazsa çok güzel kar yağışı görürsünüz fotoğraf çekmeyi unutmayın.
Siklon oluşuyor. İstasyoner yağış cephesi Marmara'ya yerleşiyor. 7 Ocak öğle saatlerine kadar yerinde duracak.