Polar atak son model ortalamalarına göre Ocağın üçüncü haftasına sarkabilir. Gerçekleşebilecek değişikliklerde konu başlığı değiştirilir.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
izmir ne olur
Havada kar.
-
GFS'ye göre İstanbul'un tamamı havada dahi olsa kar görür. Ecmwf'ye göre sadece Silivri-Çatalca görür. Geri kalan İstanbul şakır şakır yağmur alır. Vade 3 gün yarın birileri fena patlayacak
-
Ecmwf ve ENS'te endekslerde ayrışma var. Endeksler modeldeki erken salınımı desteklemiyor. Ayın 14'ünden sonrası için düşüş olabilir diyor.
-
Abilerim benim bu kış için tek ümidim 28 Ocak sistemi (Tokat için) o da gelmezse artık Şubat'ta galiba sular günün 12 saati kesilir.
Cumartesi günü Tokat Merkez dahil olmak üzere kar yağışı var gibi duruyor sıcaklığı ve radarı takip edin.
-
iç kesimler ve yüksek kesimler
İnce bir örtü olur
-
İstanbul - 8de iyi yağış yakalarsa kar olup tutarmi
Sahiller -8'de yoğun yağış sırasında 5 dakikalık falan bir örtü oluşturur. (Rüzgar yönü poyrazsa)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 4 Modelin 120. Saate Kadar Kar Haritaları
-
Ecmwf Gfs'den çok daha farklı. Yarın ak kara belli olacak ama ben daha çok GFS'ye benzer gelmesini bekliyorum mecbur yarın akşam tekrardan bakacağım neler olacağına.
-
Akşamki Ecmwf güncellemesinin ardından 6-7-8 Ocak için İstanbul adına bir öngörüm oluşur. Açıklama yapacağım.
-
Abilerim Tokat'ta bugün ve yarın için kar yağışı beklentiniz var mı
Hocam MGM'den Tokat Merkezin sıcaklıklarını takip edin bu akşam ve yarın sıcaklıklar uygun olursa kar görülebilir.
-
o zaman yakın bi zamanda kar varmı?
Modeller çok değişken 6 Ocak'ta ihtimal var takip edeceğiz şu an bir şey söyleyemeyiz maalesef.
Ayrıca konuyu 2-3 kelimelik mesajlarla meşgul etmezseniz güzel olur. Düşüncelerinizi bir mesajda toplamaya çalışın.
-
Abi radara nereden bakabiliriz
https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar…R=16&rU=max#sfB Hareketli görüntüye bakıp Eskişehir'e gelen kütleleri görebilirsin.
ardakvss1903s Sıcaklık 3.5 derece nem 76 dewpoint tam sınırda. Nemin ya da sıcaklığın artmasıyla yağış yağmura dönebilir fazla sevinmeden keyfini çıkarın.
-
Abi eskişehir için kar nezaman tutar
Radarı takip edin baktığımda kütlenin yaklaştığını görüyorum sıcaklık uygun olursa kar görebilirsin. Tutma işi karın şiddetine bağlı olur
-
şuan kky başladı
Yağmura dönme ihtimali yüksek dönmezse sıcaklık ve radar takibi yapın.