Ecmwf Toplam Kar
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
ICON toplam kar.
-
GFS Akşam güncellemesi öğlen verdiği siklonu eritmiş.
-
GFS 90-150h Arası Yağış ve Siklonik Hareket
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 00z GFS ve ECMWF Ao Nao Verileri
-
15 Günlük EPS'ye Göre Önümüzdeki Süreçte Sistemcikler Almaya Devam Edeceğiz.
-
ENS AO ve NAO
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ben 120 m rakım yağarmı abi
İhtimal var fakat düşük. Sistem son 2 gününe girince ayrıntılı bilgi veririm.
-
Ecmwf Endeksler
Gfs Endeksler
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. ENS Toplam Kar ve Toplam Yağış (360 Saat)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. ENS Ocağın İkinci Haftası İçin Sistem Emaresinde Bulunuyor.
-
ENS 850mb Sıcaklık Anomalisi (10 Günlük)
ENS 500mb Anomalisi (360 Saatlik)
-
Son güncellemelere göre İstanbul'un 100 rakım altı bölgeleri için kar ihtimalini sıfırladım. (Silivri-Çatalca Hattı Dışında)
-
Gem çıldırmış.
-
Akşamki Ecmwf güncellemesi neyin ne olacağını gösterecek bize. Ben şahsen bu saatten sonra GFS'ye uyar diyorum ama belli olmaz. Yarın akşam her şey belli olur ama ECMWF bu akşam bozarsa İstanbul'a karı unutun. İç kesimler mis gibi kar alacak.