CAN Hocam En Azından Hafta içi Perşembe-Cumaya Kadar Dursun Son 2-3 Gün Kala Kaldırırsınız. Nede Olsa Herşey Değişebilir. Vade Uzun 1 Hafta Var..
Yakın zaman derken ondan bahsediyordum evet. Yakın vadeye girince arşive kaldıracağız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAN Hocam En Azından Hafta içi Perşembe-Cumaya Kadar Dursun Son 2-3 Gün Kala Kaldırırsınız. Nede Olsa Herşey Değişebilir. Vade Uzun 1 Hafta Var..
Yakın zaman derken ondan bahsediyordum evet. Yakın vadeye girince arşive kaldıracağız.
İlk gözüktüğünde daha güçlüydü Marmara'ya -8 girebilirdi fakat güçlü izlanda engel oldu. Yakın zamanda konuyu kapatıp rafa kaldıracağız.
Yakın vadede sorularınızı bölge sorumluları ve benim konumdan sorabilirsiniz.
Ecmwf Haftalık Ortalama ve Subx modellerinin Aralık sonu beklentileri. Avrupa üzerinde yüksek basıncın yerleştiğini görüyoruz sistemi destekleyen veriler artıyor.
Girit civarı ve genel olarak Akdeniz'de yüksek miktarda deprem aktivitesi söz konusu. Deprem fırtınası kendi kendine de sönümlenebilir daha büyük bir hareketin öncüsü de olabilir. Temkinli olmakta ve takip etmekte fayda var.
Aralığın son haftasına kadar zonal rüzgarlar hızlı olacak. Umudumuz son hafta yavaşlaması.
Son değerlendirmelerime göre Aralık'ın son haftasına kadar zaman zaman soğumalar ve yağışlar dışında genel anlamda yüksek basınç etkisi altında geçireceğiz. Üzülerek söylüyorum ki ay ortası civarı beklenen sistem için beklentilerimi yitirdim. Takibe devam edelim.
kaç dolar veya euro
Yıllık 200 euronun üstünde diye biliyorum. Bunun hakkında konuşacaksan sohbetten devam edelim konuyu boş mesajlarla doldurmayalım.
Abi bu sistemde izmire kar varmi aralık ortası
Aralık ortası sistemi sakat şuan benim gözümde. Modellerde görmeden bir şey diyemem fakat Aysonu için şansınız var.
Halka açık verilerden biri olan GLOBO Aysonu İskandinav Yüksek Basıncı ve Sistem işareti veriyor.
Hocam ECMWF Uzun Vade bugün güncellenecekti haberiniz varmı?
Güncellenince verilere bir daha bakarız son 10 gündür sistem emareleri veriyordu..
Nerden bakıyosunuz abi merak ediyorum
Ecmwf EPS 50 senaryo ortalaması Aralık sonuna negatif anomali veriyor Avrupa'da da yüksek basınç aktivitesi var. Bu veri maalesef ücretli.
Aysonu-Ocak başı dönemi sistem için sinyaller Aralık Ortası sistemi için olandan daha güçlü diyebiliriz. Bunun da takibindeyiz.
Ankara ya gelen bu sistem kky yaptı gerçek bir kar yağışı var mıdır?
Şuan görünürde şurası şurası kesin kar alır diyebileceğim bir sistem yok. Aralık ortası sistem ihtimali var.
Yarına kadar özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgemiz'de Kuvvetli Yağışlar beklenmektedir.
Yağışlar Daha yüksek kesimlerde Yoğun Kar şeklinde olacaktır.
Son GFS güncellemesinde verilerin modellere yansımasını gördük. Hafif de olsa sistem emareleri var.