Mersin dağlarında kaç metreden sonra kar yapmaya başlar ??
İç kesimlerde 4 Aralık'ta kar seviyesi 1300-1400 metreye iniyor fakat yağış yok..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMersin dağlarında kaç metreden sonra kar yapmaya başlar ??
İç kesimlerde 4 Aralık'ta kar seviyesi 1300-1400 metreye iniyor fakat yağış yok..
ardakvss1903s yağış çok az ve uygun koşullar pek yok maalesef. Çarşamba görülebilir.
Karadeniz çok sıcak olduğu için ilk sistemde -10 bile olsa kar çok sulu olurdu.
belki rüzgarda desteklerse kky görürüz
Hayallarle yaşamayalım arkadaşlar.. Yoğun bir yağış söz konusu olsa belki dikey hareketlerle olabilir derdim de ancak kar sandığınız toz yağmur görürsünüz0:)
İstanbul için kar sınırı yer yer 800 metreye kadar iniyor. Dağımız olsaydı çıkardık.
YENİ GÜNCELLENMEDE NE DURUMDA ANKARA DYAGRAMLAR %75 VARMİŞ ORANI
Çarşamba günkü yağışlar kar ve KKY şeklinde olacaktır.
Abim 900 rakım eskişehirde kar görülürmü??
Çarşamba günkü yağışlar kar şeklinde olacaktır.
Cumartesi günü için yurt geneli tahmin güncellemesi:
Baran_byndr hocam ayrıntılı olarak yaptığım incelemede 630 rakımlı bölgeniz ağırlıklı KKY olmak üzere kar yağışı görecektir. Yağışın biçimi çok sulu olacağı için yerde tutması çok zor olacaktır. (4 Aralık)
Ecmwf'ye göre önümüzdeki 10 gün içinde kar yağışı görebilecek bölgeler:
Çanakkale merkez icin durum nedir acaba
Beklenen sistemde (10 Aralık civarı) yağış sıkıntısı yaşama ihtimali var. (Kırım üzerinden inerse). Avrupa üzerinden siklonla gelirse kar alır.
Yurt geneli haritalı 3 günlük tahmin.
Tarih: 27 Kasım 2019 Çarşamba, 10:23 TSI
Büyüklük: M6.0
Derinlik: 54 km
En Yakın Volkan: Milos (160 km)
Kaynak: GFZ
Açığa Çıkan Enerji: 6.3*10^13 J (17.5 GWh / 15080 ton TNT / 0.9 atom bombası patlaması)
Dünkü analizimden 1 gün sonra Girit'ten Balkanlara yanıt geldi.
bi yönetici olsam canımı sıkana ban atardım valla
Üç senedir uğraşıyoruz böyleleriyle bir tahminciyi beğenmezsen diğerini takip edersin ne hakla siteye laf atıp durur anlamıyorum.
Hani kardeşim Aralık ilk hafta kar geliyordu bı tahmin yapar Ken veri paylasarak yapiniz kaç gündür misafir olarak bakıyorum sinirden üye oldum veri yok bişey yok nasıl sen aralik ilk hafta kar gelecek diyorsun şaka mı yapıyorsun sen kardeşim ondan bu forma kimse üye olmuyor sen önce verimi göster hani noldu Aralık ilk hafta fos oldu gitti bütün veriler aralik 15 ve 20 sinden sonra kar gelecek diyor Okey sen burda milleti heycana soktun yok oyle bişey ilk hafta kar kar yok hatta yağmur bile gfs onu bile her güncelleme de kirpiyor tahmin yaparken verilere bakin arz ederim.
Yunus bey tahminlerimi takip ederseniz zaten Aralık başı herhangi bir sistem beklemediğimi bilirsiniz. Sitedeki diğer konulara bakarsanız veri paylaşımı yaptığımı görürsünüz. Sitedeki tek tahminci Sinan bey değil bu yüzden sitemizi suçlamaya hiç bir şekilde hakkınız yoktur. gidin tavrınıza çeki düzen verin sonra gelip eleştirinizi yapın. Hadi işinize.