Hocam Çanakkale/Merkez nasıl güzel kar alacaz sanırım
Geçen seferki gibi beklerken patlamayın da :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Çanakkale/Merkez nasıl güzel kar alacaz sanırım
Geçen seferki gibi beklerken patlamayın da :D
bünyamin sürmeli avrupa yakasının iç ve yüksek kesimlerde örtü yapabileceğini söylüyor doğrumu ??
Tamamen ip ucuna bağlı. Olabilir.
hmm yani tutmaz diyosunuz esenlerin durumu nasıl olur iyi kar alırmı
Rakımın 100 üzerindeyse havada bir şeyler görürsün. Şanslıysan çimlerde tutar.
Ankara kar ala
cakmı şubatta
Yazıda nerelere kar yağacağından bahsettim. Kuzey ilçelerde hafif kar olabilir.
Geçmiş olsun abim. Bu konuyu kapatıp rafa kaldırabiliriz artık. Önümüzdeki son şansa odaklanalım. O da gelirse artık.
Son değerlendirmeme göre modeller nihayet sisteme 24 saat kalmışken ortak noktada buluştular. Buluştular buluşmasına da, sistem falan da kalmadı ortada. 23 Şubat Cumartesi günü (Yarın) sabah saatlerinde Trakya'da başlayacak olan kar yağışları burada asıl etkisini gösterirken, aynı gün içerisinde Karadeniz Bölgesi'nin yükseklerinde de hafif kar yağışları görülecek. Sistem 1 günün ardından etkisini yitirecek. İstanbul'da ancak yükseklerde ve iç kesimlerde (Silivri, Çatalca tarafında kar yağışı ihtimali yüksektir) kar yağışı geçişleri olabilir. Sahillerde sulu kar bile zor görülecektir. Sistemin İstanbul adına bu sene gördüğümüz boşa heyecan yaratan sistemlerden farkı kalmamıştır. Pek de Analizini yapmaya gerek duymadığım sistem söylediğim bölgeler dışında hiç bir yerde kar bakımından etkili olmayacaktır.
İyi günler dilerim, geçmiş olsun.
Modeller o kadar oynak ki, İç kesimlerde bazı şehirlerimiz adına çok bozulma gösterdiler.
Marmara adına sıkıntı yok. Bu akşam değerlendirme yaparım.
Son güncellemeler sonucunda sistem batıda yani Balkanlarda kalarak ülkeye giriş yapmadan erimiştir. Geçmiş olsun.
Merhaba, Kahramanmaraş bu sistemden kar alabilir mi?teşekkürler
Analiz Perşembe Akşamı yapılacak.
ankara ne olur kar alırmı bu sistemde çankaya da oturuyorum
Son güncellemelere göre Ankara da şanslı.
ICON'da öğle güncellemesinde iyileşme bariz. GFS öğle çok iyi.
Bu sabahki Ecmwf güncellemesini beğenmedim.
can kardeş gördes rakım 641 tahmininiz sağol
Şehir, İlçe birlikte verilmeli. Profile de bilgilerinizi girseniz daha iyi olacak.
Samsun sistemin doğulayıp batılamasına göre alacak kar yağışını. Henüz net olmadığı için 1-2 gün bekleyelim diyorum.