Son değerlendirmelerime göre kışı bitirmeye sistem almaktan daha yakın olabiliriz. Hala bir umut bekliyorum.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben Sibiryali nın dediğine şu anlık bir şey diyemem çünkü Sibirya yüksek basıncının bize yaramama ihtimali yine var. Sibirya uyanıyor neyse de, ilk gözüken sistemi Sibirya ile almayacağız Azor İskandinav yükseğinin ortak yapımı olacak gibi. Gerisi ise Allah kerim. Sabredip bekleyelim.
-

Sibirya Uyandı. Hafta sonu bize yarayıp yaramayacağı netleşir.
-
-

Sistem tarihlerinde model ortalamaları maalesef Azoru Atlantik üzerinde bekliyor. Bu da Avrupa'ya sistem bize lodoslu havalar demek. Birkaç gün öncesine kadar Ay Sonu için birkaç kez İskandinav yükseği oluşumunu gördük. Eğer mucizevi bir şekilde 2-3 gün içinde yeniden göremezsek Sinan abimin sistem beklediği tarihlerde Lodos yeyip havaların ısınmasını izleyeceğiz.
-
Son verileri incelediğimde Ocak sonunda SİSTEM GÖREMİYORUM. Ne kadar görmek istesem de bazen acı gerçekleri söylemek gerekiyor. Eğer 2 gün içerisinde sistem gözükmezse Ocak sonunda SİSTEM BEKLEMEYİN.
-
En yüksek 13
En düşük 4
-
abi ben youtube kanalım için bir video yapacağımda ay sonu sistemi ile ilgili bilgi verebilirmisin teşşekkür ederim
Sinan üstaddan iste.
-
Merak eden Öğlenki Gfs güncellemesine baksın. Daha güçlüsünü bekliyoruz hayırlısıyla bakalım.
-
Belki öğrencilerin yarıyıl tatili uzar

-
Yarınki "sistemcik"ten sonra ay sonuna kadar kışa ara verin.
-
Sistem için değerlendirme yapmayacağım çünkü güzelim sistem basit bir "İç kesimlere yoğun kar yağışı" sistemine dönüştü.
-
Ankara için sıkıntı yok kar var örtü var.
Anadolu yakası şanslı örtü olabilir.
-
Can abi ? 15-16 Ocak sistemi gitti diyor sinan abi
Giden bir şey yok 1 günlük kar var yükseklerde örtü olur (50 rakım üstü) İstanbulda. Karadeniz ve İç Bölgeleri zaten saymıyorum bile.
-
Sistem İstanbul da dahil olmak üzere patır kütür geliyor. Sahilde bile kar örtüsü oluşacak Salı-Çarşamba günü.
Bunun dışında ben 25-26 civarı bekliyorum o sistemi fakat Sinan abimin dediği gibi tam 28'inde de girebilir. Şu anlık tek diyebileceğim İskandinav Yükseği'nin devreye gireceği.