GFS akşam daha da iyi çıktı verdi. Salı günü takip etmeye değer şu saatten itibaren.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
En yüksek 5 En düşük 1
-
kac cm olur ne şiddette olur teşekkürler
Cm işini yarın akşam konuşuruz.
-
Karadeniz Bölgesi ve İç Bölgeler için halihazırda iyi olan sistemi modeller (Özellikle GFS son güncellemesi) İstanbul için de iyileştirmiş. Son çıktıya göre İstanbul 18 saat etkili kar yağışı alır.
-
ankara kar alırmı iyi bir sistem gelirmi salı günü kar var diyolar ankara çankaya için 986 rakım kaç cm olur
İyi kar alır gibi duruyor şuan.
-
Of ya tutmicak ozaman tüh 11 gibi felan baslasaydi iyiydi
Değişiyorum

-
kaçta örtü oluşur ya tabi onun saati bilinmez ama tahminince
Radara göre tahminde bulun

-
İyi akşamlar, Sinan, Beylikdüzü için yorumunuz nedir?
Boğaz ve Anadolu yakasına göre şanssız.
-
Randomize birdaha oflarsan ismini İsyankarChocuq yapacam
-
Dün de belirttiğim gibi bugün, yarın ve salı günü düşecek her yağış kar olacaktır. İç Bölgeler her türlü kar yağışını yakaladığından ben Marmara Bölgesi'nden bahsedeceğim. Deniz Etkisi Kar dediğimiz bu yağışlar üst seviye deki soğuk yeterince güçlü olduğundan, yer seviyesinde de kar şartları sağlandığından, rüzgar yönünün uygunluğundan ve izobarların düzgün şeklinden dolayı İstanbul (Boğaz Bölgesi ve Anadolu Yakası Ağırlıklı Olarak), Kocaeli, Sakarya, Balıkesir ve Bursa (Daha çok batısı) yer yer yoğun kar yağışlarından etkilenecek. Bu şehirlerde yerel olarak yerde de örtü oluşmasını bekliyorum. Santim işine girmiyorum çünkü Deniz Etkisi Kar yağışları piyango çekilişi gibidir nereyi vurursa orada hayatı felç eder. Bekleyip radar takibi yaparak keyfini çıkaralım.
-
konya durum nasıl olur hocam
Sağlam kar olur. Güzel örtü alırsınız
-
Abi 2cm de olsa örtü olur mu? İstanbul Ataşehir 110 rakım
Evet.
-
Tmm duzelttim abi bak şimdi cevap verirmsn
1 Hafta kadar bir süreyle sistem gözükmüyor. Sonrasında yeni bir salınım uğrayabilir fakat İzmir için bir hafta içerisinde herhangi bir gelişme aktaramam sana. Bu sebeple sürekli aynı soruyu sormayı bırak da normal muhabbete katıl.
-
Kocaeli ne kadar kar alır rakım 115
İstanbul'dan daha iyi kar alır. Örtü Oluşabilir.
-
6 Ocak akşam saatlerinden 8 Ocak akşamına kadar İstanbul'da yağacak her yağış kar olacaktır. Güney sahillerinin denize sıfır kesimleri belki sulukar olarak görebilir. Asıl sıkıntı yağış yoğunluğu. Yağış yoğunlaştığında kar tutacaktır. 6 Ocak akşamından sonra KKY durumu yoktur.