Yarın doğu Trakya için yoğun kar yağışı vermiş mgm doğru mu
:okey: :okey:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın doğu Trakya için yoğun kar yağışı vermiş mgm doğru mu
:okey: :okey:
Kimse için bahsetmek "zorunda" değilim. Akşam dediysem akşam bahsedeceğim demektir. Bu da ilk ve son uyarım olsun.
Ataşehir için 100 üzeri rakımda 5 cm garanti gibi EmreKaya
yusuffbtonbil 100 üzeri rakım 10cm görebilir. Daha alçak kesimler 5cm garanti.
Bursali16 konumunuzda Perşembe gününden itibaren kar yağışları başlayacak. 3 günlük birikim 15cm'yi bulabilir.
@Yusuf223 konumunuz için fikrim değişmedi. Daha fazlasını alırsanız sürpriz olur keyfini çıkarın. Ayrıca 3-4 Ocaktan bahsediyoruz. İlerleyen vadede sizin konumunuz da iyi kar alacak.
Can abi istanbul sultangazi kaç cm olur ?
Rakımına göre 5-10cm arası değişir Cuma öğlene kadarki kar yağışıyla.
can abi dün benim konumuna(bahcelievler istanbul) 10-15cm kar demiştiniz hala gecerli mi ? Teşekkür ederim
Evet hala 100 metre üzeri için 10cm kar ihtimali var.
Mersin için yeni bir gelişme varmı
?
Yok. Kuvvetli yağışlara devam.
@izmir742 akşam İzmir'den bahsedeceğim senin için.
istanbul beylikdüzü ne olur?
İstanbul'un şanslı kesimlerinden. Rakımınız yüksekse 10cm bulabilir.
abi kahramanmaras için kaç cm bekliyorsunuz?Teşekkürler
Yüksek kesimlerinde Perşembe günü 10-15 cm bekliyorum. Alçak kesimlerde havada kar görülür.
Ahmet Çanakkale en şanslı noktalardan. İyi kar alacaksınız.
Sistem gitti galiba gfs güncellemesi ne göre sizce abilerim bence bu kar yagmicak yine
Hocam ben zaten en kötü ihtimale göre tahmin yaptım
Kocaeli pek bir şey beklemesin dedim. Sahiller özellikle.
Sakarya Adapazarı kaç cm tutar?
1-3 cm
Yakın zamanda forum olarak tahminlerin çalınmasını engellemek adına son 3 güne kadar bazı önemli sistemleri Emektar Üyelere özel forumlarda paylaşacağız. Emektar Üye olarak bir çok ayrıcalığa sahip olabileceksiniz.
Bu kısa forum güncellemesi bu hafta içinde olacaktır ve yeni sistem tarihi verilecektir.
Mgm neden yoğun kar ikonu vermemiş uyarıda yapmamış.
Genelde son günlerde yapılıyor uyarı İstanbul'a. Yapmaması daha iyi yapmadığı zaman daha çok kar yağıyor ![]()
Can abi cuma günü öğle saatlerinde havada olsa kar görürmüyüz? Bir de cuma akşamı tipili fırtınalı kar yağarmı istanbulda? Şimdiden teşekkürler
O artık sistemin ikinci dalgası oluyor
Yoğun kar beklentim var.
Akşam yoğunlaşıyor derken şu kadar mı
Bu yoğun değil kuvvetli lapa yağış. Yoğun kar yağarken o karşıdaki binalar görünmez.
Cm lerin yükselme yağışların daha da güçlenme soğuğun daha da uzama ihtimali var mı?
Evet. Soğuma zaten uzun süreli ayın 9'una kadar. İlk sistem için her şeyin artma ihtimali var.
Esenler kaç cm 115 m rakim
5-7 cm.
kocaelini gebze ilçesi merkez tarafı kaç cm kar alır
3-5 cm en az.
Herkese iyi akşamlar
Zonguldak çaycuma rakım 25
Kar örtü bırakırmı
Havada kar görülür, örtü ihtimali 1-2 cm.