Balkanlara ineceğini tahmin edebildik de, İtalyaya kaçtı o biraz fazla oldu. Sonuç olarak belli olan bir şey var o da Azorun güzel bir yükselişle sistemimizi indireceği.
CAN tarafından yazılan gönderiler
- 

- 

- 
					Yok ben bu haftasonu bilgi verecektiniz demiştin ocak ayinda nerelere kar yağar falan sistemler nasıl olur onu dedim yanlış anlasilmis Pazar günü Salı-Çarşamba için bilgi vereceğiz dedim. çarşamba ve perşembe günü beklenen kar istanbulda bu kez tutarmı ? Şu an tutar gibi görünüyor. 
- 
					Bunda da rüzgar ve konumun ön plana çıkıyor samsun hiç şanslı değil kurusoğuk geçirmekten korkuyorum en azından havada görsem birşeyler :D Yarın olmasa Pzt genel değerlendirmemde bahsederim Karadeniz'den. 
- 
					GFS'de bariz batılama ve erken soğuk girişi var. 
- 
					haftasonu kar yağcakmi bilgi verecektiniz Paşam kim dedi sana haftasonu kar yağacak diye. Şu an Çarşamba-Perşembe günlerinden bahsediyoruz. Devamı belli değil. 
- 
					Randomize1 Çarşamba'dan itibaren kar var gibi. Yarın kaba taslak bahsedeceğim. 
- 
					Kahramanmaraş için kar beklentiniz varmı?Modeller belli oldumu? Şu an için daha yüksek rakımlar daha şanslı. Zonguldak'ta 100 rakım üzeri şanslı. 
- 
					Ankara'da Kar yağıcakmı modeller belli oldumu Kocaeli de kar yagcakmi modeller belli oldumu Şu an iki il için de olumlu gelişmeler var. 
- 
					Aralık ayı bitene kadar 2 sistem daha alacağız. İlki 26 Aralık ikincisi ise 28-29 Aralık sistemi. Daha yakın vadeye girdiği için ilk sistemin detayları yavaştan belli olmaya başladı. İç ve doğu kesimler, Karadeniz kar yağışlarından fazlasıyla nasibini alacak gibi. 
- 
					Whisper eline sağlık abi Ben Can abi :D :D 
- 
					:cay2::cay2::cay2::cay2::cay2::cay2: Sinan afiyet olsun. 
- 

- 
					İkinci geliyor :D Yola çıktı Azor tarafından baskı yeyip aşırı doğulamasa iyi 
-