Alçak basınç merkezi daha derin. Daha geniş alan kaplıyor bizim lehimize bir gelişme.
CAN tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					Asor merkezi daha güçlü ayrıca Benim evden Sinan abimin evine kadar batılamış gibi duruyor. 
- 
					You'll never know what hit you :memnunseytan:  8 8
- 
					Hocam haftaya salıdan itibaren sıcaklıklarda düşüş var ama yağışlı mı yoksa kuru soğuk olarak mı geçicek kuru soğuk olarak geçerse üzücü olur Batı bölgeler YB etkisi sebebiyle kuru soğuk çekebiir. Buna İstanbul da dahil olur. Fakat iç bölgeler ve karadeniz daha şanslı gibi. Takibe devam. 
- 
					8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 
- 
					Ankara 25-26 aralık karla karışık yağmur gösteriyo doğrumu 25 Aralıktan itibaren kar yağışı ihtimali artıyor. Hafta sonunu bekleyin.  
- 
					Her gün değişen bir veri açıkçası. Modelleri ve model ortalamalarını takip edelim. 
- 
					8 ocakta izmire kar varmi Salih aynı soruyu bir daha sorarsan uzaklaştırılacaksın. 
- 
					Yılbaşı haftasında Mersin için kar söz konusumu ? Merhaba ,Kahramanmaraş için kar bekliyormusunuz? Aralık son haftası içinde sistemler bekliyoruz. Vade yaklaştıkça şekilleri şukulları belli olur  
- 
					izmire kar varmı yılbaşı veya ocakta Duruma bakacağız ihtimal var. 
- 
					Bu sene bomba gibi sistemler bekliyoruz. Hayırlısı olsun bakalım  
- 
					Biraz da önümüze bakalım, ilerleyen süreçten bahsedelim. Haftaya Azor yüksek basıncı Avrupa'ya yerleşerek sonunda megakent İstanbul da dahil olmak üzere seyirlik değil de örtülük kar yağışı dönemini başlatacak. Sıcak tarafa geçmeden peş peşe sistemler alacağız gibi duruyor. Asıl sistemin >>>WinteR<<< ve Sinan hocamızın paylaştığı gibi ocak ayında geleceğini düşünüyorum. Asıl sistem demişken şaşırmayalım bundan öncekiler de gayet iyi miktarda kar yağışları bırakacaklar. Biz efsanelerin peşindeyiz bu kış   Detaylar ilerleyen günlerde kesinleşecektir. Ben de vade yaklaştıkça daha kesin değerlendirmeler yapacağım. Bu sene bana çok iş düşecek  
- 
					Sistem son demlerini de tükettikten sonra yağış yerini özellikle Trakya'ya yakın olan ilçelerde buzlanma ve don'a bırakacak. 
- 
					The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Silivri Kınalı. Bugün öğleden sonradan görüntüler. 
- 
					Emre yine başladın imalı mesajlara böyle devam edersen uzaklaştırılacaksın. Git oku genel değerlendirmeler konumdaki tahmini burada çifte atışmalara girmeye çalışma özellikle forumun %90ı senden büyükken.