Merhabalar
Anlamadım?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhabalar
Anlamadım?
Bu saatten sonra Avrupa yakasının çoğu noktasında sahillerde kky daha yükseklerde saf kar yağar. Gerisi yağışın şiddetine kalmış.
Avrupa yakasının karasal ve yüksek kesimlerinin çoğunda yağış kar ve kky'yr çevirdi.
Çatalca, Hadımköy, Beylikdüzü, Esenyurt, Çamlıca, Başakşehir, Arnavutköyde kar ve kky başladı.
İstanbula bugün kar yağacak mıı ??
Dün tahmin yaptık okuyunuz.
Uyumadan önce belirtmekte fayda var. Sabah saatlerinde İstanbul'lular rüzgar durumunu ve sıcaklık düşüşünü kontrol etsin. Sürpriz olabilir. Olmazsa da sağlık olsun yine havada kar görürüz 
Ben buraya üye olduğumda 15 yaşındaydım.emre kardeşimiz gibi basit düşünürdüm hala da öyleyim sizin yazılarınızı okuyup onları yorumluyorum.hoşuma da gidiyo.ama çoğu zaman sessiz takılıyorum.sizlere bir şey sormak isterim.12.sınıf sayısal öğrencisiyim.sizce meteoroloji mühendisliği seçeyimmi?aayısal bölümündeymiş fakat bana kalsa sözel bir bölüm.
Onu ben de çok düşünmüştüm. Türkiye'de iki üniversitede var (İTÜ ve 19 Mayıs) ve bu platformda meslek sahibi olduğunda Bünyamin Sürmeli tarzı bir tempo yakalayıp televizyonlarda, kanallarda vs editörlük yapmadığın sürece ülkemizde pek rağbet görmeyeceğin bir meslek maalesef. Ha eğer üniversiteni bitirip gidip yurt dışında yüksek lisansını yaparsan ya da direkt olarak yurt dışına okumaya gidersen (Okyanus ülkesi özellikle tercihin olmalı) maddi manevi daha tatmin olmuş hissedebilirsin. "Sen ne yaptın?" dersen ben bu işi meslek olarak değil de hobi olarak yapmaya karar verdim ve başka bir bölüme girdim üniversitede.
Sinan abi senin 8 ocak sistemin 30 aralık tarihine kaymış olabilir mi? Sen dedin zaten 3-5 gün değişir sen 1 ay önceden tahmin ettin ki bu da hiç kolay deil bu özelliğinden dolayı seni tebrik ediyorum abi birde 30 aralığa biraz bakarsanız sevinirim 8 ocak sistemi olabilirr ?
93 harbi cevap basit aysonu ve 8 ocak civarı sistem gelecek belki birleşirler belki 2 3 gün arayla gelirler.
Emre ben ne yazmışım oradan görmüyor musun? Yahu neyse kapa konuyu sen benim derdimi anlamamışsın 
Ecmwf Azor  Sibirya demiş bizi bi dondurmuş şöyle güzelce.
 Sibirya demiş bizi bi dondurmuş şöyle güzelce.
Emre şuan Ataşehir'e sulu kar yağıyor demişsin yazını okumaya bile gerek yoktu da yine kırmayayım dedim okudum. Benim derdim o.
Yarın İstanbul'da Kar Var Mı?

Yarın sabah erken saatlerden itibaren Trakya'daki soğumaya bağlı olarak* Çatalca, Silivri, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü, Başakşehir, Büyükçekmece ilçelerinde, öğle saatlerinde ise Avrupa Yakası'nın tamamında ve Anadolu Yakası'nın Çekmeköy, Çamlıca, Aydos gibi yüksek kesimlerinde, öğleden sonra ise Anadolu Yakası'nda yükseklerde kar yağışı, sahillerde ise karla karışık yağmur görülme ihtimali yüksektir. Saatler rüzgarın karayele dönme zamanı, sıcaklık düşüşünün hızı gibi etmenlere bağlı olduğundan geri ya da ileri oynayabilir buna rağmen İstanbul'un büyük kısmında kar yağışı görülecektir.
konya varmı hocam kar
Konya'nın Hadim ve Seydişehir ilçelerinde önümüzdeki 24 saat içinde kar yağışı beklenmektedir.
Pek emin olma istersen
İstanbul'da yarına kadar kar yağma olasılığı yoktur. Verilerle ve fotoğraflarla kanıtla inanırız. Burada verisiz sistem tarihi verilebilir fakat verisiz "kar yağıyor" diyemezsin.
arabalarda falan :D
Klasik karın ilk tuttuğu yerler işte