104
Havada kar kesin görürsün. Örtü ise saat kaçta başlayacağına bağlı. 10 11 gibi başlarsa çatılarda oluşabilir hafif.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur104
Havada kar kesin görürsün. Örtü ise saat kaçta başlayacağına bağlı. 10 11 gibi başlarsa çatılarda oluşabilir hafif.
Esenlerin durumu nasıl olur tutarmı
rakımını söyle bilgilendirelim
Avrupa yakası batıya gittikçe 5cmye kadar tutabilir. Özellikle Silivri'nin iç kesimleri ve Çatalca'da. Onun dışında Başakşehir, Hadımköy, Beylikdüzü'nün yüksek kesimlerinde tutacaktır. Avrupa yakası boğaz hattında 150 rakımın üstünde bile anlık örtü oluşabilir.
bayağı abartmış
silivride 25 30 cm kar diyorHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Abartı bir rakam sanmıyorum bu kadar olacağını.
Ankara'da siklon konumuna göre kar yağışı beklenebilir.
İstanbul'da yağış batısından itibaren sabah kara dönecek gibi duruyor.
Şu an Edirne'ye yeni giriş yaptı kar. İstanbul'da gördüğünüz toz yağmurdan başka bir şey değildir.
Sinan hocam Adanda-Antalya kıyılarıda alırmı 8o
Zor da olsa soğuğun kapladığı alana bağlı. O vade yakınlaşınca anlaşılır modellerden.
Mavideniz aysonu yine kar da olacaktır örtü de ama gözümüz 40 50cm leri devirmekte İstanbul merkezde bile.
Akşam daha detaylı haritalı bir tahmin hazırlayacağım ama şuan görünen şu ki sabah güneş doğmadan şehrin batısında kar başlar. Soğumayı takip etmeliyiz duruma göre öğlene kalmadan Avrupa yakasının yükseklerinde kar yağışına çevirebilir yağış. Balkanlar kar altında doğal olarak karayel avantajımız var.
93 harbi cevap basit aysonu ve 8 ocak civarı sistem gelecek belki birleşirler belki 2 3 gün arayla gelirler.
@Salih828 henüz netleşen bir şey yok ne desem yalan olur dostum ![]()

Azor göz kırpmaya devam aslanım ![]()
Biraz daha uzun vadede irili ufaklı sistemler gözüküyor ama gözüm aysonu-ocak başında. Gerçi o da son değil Sinan ustanın 8 Ocak sistemi var. Sistemlerin başı var sonu yok maşallah ![]()
600 mm'yi devirdi Ovacık köyü. Dünya çapında bir rekora gidiyor olabilir. 24 saatte 600 mm çok aşırı bir rakam
Stratosfer ısınmasının neden olduğu sistem bu olacak zaten. Ben biraz daha ön tarihte beklesem de (3-5 Ocak arası giriş) Sinan abimin dediği tarihe de sarkabilir. Bu arada bu sistemden önce gelen sistem ya da sistemler artçıdır asıl sistem olmayacaktır.
@Salih828 93 harbi dün açıklamıştım durumu. Aralık sonu ya da ocak başı inecek sistemin burda bahsedilenle alakası yok.
Ondan daha az ![]()
:* ![]()